Soutěž o 6 vstupů na slavnostní premiéru filmu Cesta do Říma

souteze_cerveny_koberec_bannerVydejte se na duchovní cestu s českou komedií.

Nová česká komedie Cesta do Říma, kterou natočil Tomasz Mielnik ve spolupráci s Vítem Poláčkem, nás seznámí s hlídačem v pražské galerii Vaškem. Ten ve chvíli, kdy se dozví, že umírá, ukradne obraz a vydá se ho prodat do Itálie. Cesta do Říma mu toho ovšem přinese více, než by se na první pohled mohlo zdát. „Chtěl jsem natočit rozvětvený, výrazně stylizovaný příběh plný odkazů na klasická filmová díla a najít s nadsázkou odpověď na otázku, co je vlastně smyslem života, “ říká režisér Tomasz Mielnik. Snímek napěchovaný skvělými herci vstupuje do kin 5. 8. 2015. Ve spolupráci se společností BACKGROUND FILMS S.R.O. vám přinášíme soutěž o tři vstupy pro dvě osoby na středeční slavnostní premiéru v pražském kině Lucerna.

Každý ze tří výherců získá vstup pro dvě osoby na slavnostní premiéru nového českého filmu Cesta do Říma, která se uskuteční ve středu 5. srpna 2015 od 18:45 v kině Lucerna v Praze.

cesta_do_rima_2015_bl_soutez


Soutěžní otázka zní:

„Hraje ve filmu Cesta do Říma vynikající český herec a bavič Miroslav Donutil?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 23. 7. 2015 do 29. 7. 2015.

Výherce budeme informovat nejpozději do 30. 7. 2015 prostřednictvím e-mailu.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Cesta do Říma:cesta_do_rima_2015_plakat

Nesmělý hlídač z pražské galerie Vašek se dozví, že umírá. Ukradne obraz, aby jej prodal v Římě a získal peníze pro tibetského léčitele. Ujíždí s falešným knírem a černými brýlemi vlakem a netuší, že ve skutečnosti byl krásnou dívkou vyslán na osudovou duchovní cestu. Má v patách detektivy i lupiče, ale jeho pozornost zaměstnávají spolucestující, kteří jej neúprosně zatahují do svých příběhů. Vašek se ztrácí v barevné spleti cizích osudů, názorů i vlastních snů. Přesto jeho vlak nakonec někoho doveze do pekla, jiné k osvícení a bizarnímu poznání. Film s humorem, nadhledem a nečekanou intenzitou znovu otevírá ony základní filozofické otázky, které jsme slyšeli už tolikrát, a přesto jsme na ně nikdy nenašli odpověď.

Režie: Tomasz Mielnik

Hrají: Václav Hrzina, Berenika Kohoutová, Nina Divíšková, Jan Englert, Miroslav Donutil, Johana Švarcová, Juraj Herz, Jiří Najvert, Zdeněk Hudeček, Igor Chmela, Petr Slavík, Igor Bareš, Jan Turner, Ernesto Čekan, Tomáš Hanák, Ivana Uhlířová, Marian Moštík, Jiří Petržilka, Ivan Vojnár, Jan Hraběta, Orlan Mongush, Vladimír T. Gottwald, Zbigniew Zamachowski

Pravidla soutěže o ceny s filmem Cesta do Říma:

1. Soutěž probíhá v období od 23. 7. 2014 do 29. 7. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala společnost BACKGROUND FILMS S.R.O..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30. 7. 2015..

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů společnosti BACKGROUND FILMS S.R.O..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 23. 7. 2015

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací