Ladies Nights v Palace Cinemas září 2011

[singlepic id=821 w=192 h=144 float=left] Ladies Night v Palace Cinemas je opět mezi námi.

 

Milé dámy, chcete si zpestřit druhou polovinu září nocí podle Vašeho gusta? Zajděte si na Ladies Night do Palace Cinemas i s Vašimi kamarádkami. Čeká tu na Vás humor, romantika a krásy Paříže ve filmu Půlnoc v Paříži. A pokud je Vašim oblíbeným režisérem Woody Allen, takse ocitnete v sedmém nebi. Těšit se můžete i na kosmetické a fitness poradenství či si pochutnat na výborné čokoládě. To vše si můžete užít dne 20.9.2011 v Praze a 21.9.2011 v Brně.

 

Vstupenky si můžete koupit na pokladnách multikin Palace Cinemas Nový Smíchov a Olympia od 5.9. 2011.

Cena vstupenky: [singlepic id=1448 w=400 h=300 float=right]

Praha – Nový Smíchov

– 189 Kč

Brno – Olympia

– 159 Kč

Podrobnosti a program naleznete zde: Palace Cinemas Ladies Nights

 

Oficiální synopse:

Mladý pár Gil (Owen Wilson) a Inez (Rachel McAdams), který se má na podzim brát, přijíždí s jejími rodiči do Paříže. Gil je nevýznamným spisovatelem, který miluje Paříž a chtěl by se sem po svatbě přestěhovat. Ovšem Inez jeho romantickou představu nesdílí a nemyslí si, že toto město bylo ve 20. letech minulého století zlatým věkem.

Jednoho večera jde Inez se svými přáteli tancovat a Gil se prochází noční Paříží. Jeho půlnoční zážitky mu odhalí Paříž v jiném světle a ovlivní nejen jeho budoucí život. Žije v iluzi, kterou lidé někdy trpí a domnívá se, že život ostatních lidí, by byl pro něho daleko lepší.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací