Ochutnávku devátého Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou si nenechala ujít celá řádka VIP hostů

hejbejte_se_s_hankou_2015_letnisous_obr_00Děti z dětských domovů čeká nejen Horečka sobotní noci, ale i MTV dance s Filipem Jankovičem.

Přípravy na devátý ročník charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou jsou v plném proudu. Kluci, holky i tety z dětských domovů absolvovali letní soustředění v prostorách Fitness clubu Hanky Kynychové, kde se pod bedlivým dohledem lektorů učí nové choreografie, které pak trénují ve svých domovech. Novinkou letošního roku je kategorie MTV dance, jež si pod křídla vzal tanečník Filip Jankovič, který si zatančil například s Kylie Minogue, Georgem Michaelem, Jessie J nebo s Justinem Bieberem. Lákavou disciplínou je i Muzikál. Letos se bude tančit a hýbat na známou melodii z Horečky sobotní noci. Jak to klukům a holkám šlo, se do fitka došel podívat Jan Kříž s kolegyní Marií Blahynkovou, kteří samozřejmě i zazpívali. Vítězové této kategorie si budou moci dokonce zatančit v divadle Kalich v jednom z představení.

Podpořit letošní soutěžící přišli i další vzácní hosté, jako je Kristýna Janáčková, Kateřina Mátlová, Veronika Kašáková, Jakub Kohák či Petra Faltýnová. Poslední jmenovaná pro vítězné týmy 9. ročníku Hejbejte se a zpívejte věnovala 11 000 Kč. Moderátor a herec Petr Vágner přivedl na soustředění vynikající sportovce a kamarády z Lanna Gym, kde trénuje thajský box, kteří ukázali, co vše několikanásobní mistři světa umí. Velkým vzorem pro všechny přítomné děti byla bezesporu Veronika Kašáková, která také vyrůstala v dětském domově. Velmi příjemná modelka prozradila: „Haničku a její aktivity pro děti z dětských domovů sleduji už dlouho, proto jsem ráda přijala nabídku přijít se podívat na nové choreografie. Je pro mě však velmi zvláštní nevystupovat s dětmi, ale být na té druhé straně, být dospělá.“ 

hejbejte_se_s_hankou_2015_letnisous_obr_01

hejbejte_se_s_hankou_2015_letnisous_obr_02

hejbejte_se_s_hankou_2015_letnisous_obr_03

hejbejte_se_s_hankou_2015_letnisous_obr_04

Jak to na letošním letním soustředění ve Fitness clubu Hanky Kynychové vypadalo a ochutnávku toho, co nás v listopadu během velkého finále čeká, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací