Slavnostní premiéru Mune – Strážce měsíce navštívil i vyvolený faun

mune_strazce_mesice_plakatMune prý neumí zpívat, jeho dabér David Gránský rozhodně ano.

Děti, ale i dospěláci, víte, jak vypadá takový strážce Měsíce? Ve francouzské animované pohádce Mune – Strážce měsíce je to samotářský a tak trochu nemotorný faun s modrou srstí, dlouhýma štíhlýma nohama a obrovskýma očima, který sám o sobě tvrdí, že neumí zpívat. O těchto slovech se dá dost dobře pochybovat, protože do češtiny ho nadaboval David Gránský, který nám předvedl svůj pěvecký um například v seriálu Gympl s (r)učením omezeným či muzikálu Sněhová královna. Usměvavý mladík dorazil do kina na slavnostní premiéru s Ivanou Korolovou, která naopak propůjčila hlas Munově kamarádce Glim. David se přiznal, že se jednalo o jeho dabingovou premiéru, a měl proto trochu strach, ale ostřílená Ivana ho přemluvila, že to určitě zvládne. A podle reakcí v sále je jasné, že se mu to podařilo na výbornou.

Kromě majitelů hlasů ústředních hrdinů si pohádkovou premiérou, pod bedlivým dohledem plyšového Muna, nenechala ujít ani celá řádka rodičů s dětmi. Ono taky, jak nejlépe začít nový školní rok, než s takto snovým animákem? Na Novém Smíchově jsme proto mohli zahlédnout například Hanku Kynychovou s dcerkami Sašou a Sofií, Merkétu Hrubešovou s Christel, Lindu Finkovou v doprovodu syna Matyáše či Štěpánku Duchkovou s dvojčátky Honzíkem a Adámkem a nespočet dalších rozjívených dětí i dospělých.

premiera_mune_strazce_mesice_obr_01

premiera_mune_strazce_mesice_obr_02

premiera_mune_strazce_mesice_obr_03

Jak taková odpolední premiéra za svitu měsíce vypadá, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací