Na premiéru filmu Gangster Ka dohlíželi ostří hoši

gangster_ka_2015_plakatSvětlo do šestimiliardového tunelu právě teď vnáší Gangster Ka.

Knižní série Jaroslava Kmenty Padrino Krejčíř mapující vyšetřování aktivit podnikatele Radovana Krejčíře inspirovala filmové tvůrce k natočení dvojdílného snímku Gangster Ka. V režii Jana Pachla vzniklo dílo, jež nás seznámí s Radimem Kraviecem alias Káčkem (Hynek Čermák), který je nejen vysoce inteligentní, ale oplývá i talentem pro podvod a nekalé praktiky. První část, která se zaměřuje na události odehrávající se na území České republiky, je k vidění v našich kinech právě teď.

Slavnostní premiéra, která se konala v multikině Anděl, byla pořádně nebezpečná. Spojení takto výbušné látky a bohaté herecké i tvůrčí delegace si žádalo fundovaný dohled. Aby se všichni hosté cítili opravdu v bezpečí, byla na akci přizvána speciální ozbrojená jednotka. Vlastina Svátková, Alexej Pyško, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler, Jan Révai a další mohli zcela bez obav uvést film hned v několika kinosálech.

Kromě slavnostního představení dlouho očekávaného krimi thrilleru proběhl i křest druhého dílu knižní série Padrino Krejčíř s podtitulem Gangster. Nejen režisér a herci v čele s Hynkem Čermákem, ale i samotný autor Jaroslav Kmenta v kavárně kina Lucerna pokropili publikaci šumovým mokem a popřáli ji tak úspěšnou cestu k dychtivým čtenářům.

Jak to na křtu i slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_gangsterka1_obr_01

premiera_gangsterka1_obr_02

tiskovka_gangsterka1_obr_03

tiskovka_gangsterka1_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací