Cinema City Nový Smíchov nabízí filmový zážitek i ve 4DX

Zajděte si na nový film do Cinema City do nového Nového Smíchova.
 
 
Tři patra obchodů a tři patra podzemních garáží, tento kolos vyrostl v Praze v roce 2001 a nahradil tamní tovární prostory. Nový Smíchov vám nabídne širokou paletu obchodů s oblečením, bižuterií a doplňky, obuví i delikatesami. Vaše mlsné jazýčky si přijdou na své v řadě kaváren a restaurací. Když projdete množstvím těchto lákadel a vyjedete do nevyššího patra, objevíte filmový ráj. Multikino Cinema City (bývalé Palace Cinemas), které prošlo roku 2013 rekonstrukcí, nabízí promítání i ve speciálním sále 4DX.

Pokladny multikina Cinema City vám jsou k dispozici vždy nejpozději 30 minut před začátkem prvního představení a uzavřeny jsou 15 minut po začátku posledního představení.

Lístky na jednotlivá představení si můžete zakoupit, jak již to bývá zvykem, na pokladně umístěné před samotným jádrem multikina. Až poté se ocitnete v prostoru plném filmové atmosféry. Vaši návštěvu můžete zahájit nakoupením občerstvení, které se prodává u dlouhého pultu s moderně prezentovanou nabídkou.

Když postoupíte hloub do prostor multikina, ocitnete se v první prostorné kruhové „čekárně“, kde můžete v pohodlí sledovat trailery a vyčkat na začátek vašeho filmu. Zajímavostí tohoto prostoru je kruhový otvor v podlaze obehnaný zábradlím. Druhou část sálů naleznete ve spodní části kina. Dlouhá chodba je lemována sedačkami a digitálními plakáty.

Toalety jsou velmi prostorné a čisté. Nachází se až za kontrolou lístků a jsou umístěny v obou sekcí s kinosály. V blízkosti se nachází i WC patřící nákupnímu centru Nový Smíchov.

 

3D promítání:

Toto multikino podporuje 3D projekci. Speciální brýle si buď můžete zakoupit na pokladně multikina nebo donést své vlastní.

Sál:

  • – sál je strmý; poměrně dobře vidíte na plátno
  • – vstup se nachází v dolní části sálu; místa vyhrazena pro tělesně postižené proto nejsou moc dobrá
  • – všechny sály jsou klimatizované
  • – navštívit můžete i speciální 4DX

Ceník:

  Běžné filmy Digital 3D (bez brýlí) Digital 3D (včetně brýlí)
Dospělí 199 Kč 229 Kč 244 Kč
Studenti, senioři 159 Kč 189 Kč 204 Kč
Děti (do 12 let) 149 Kč 179 Kč 194 Kč
Rodinné vstupné 579 Kč 740 Kč 800 Kč
Levné filmové pondělí 159 Kč 189 Kč 204 Kč
4DX dospělí 295 Kč 325 Kč 340 Kč
4DX děti (do 12 let), studenti, senioři
(platí pouze po-čt)
265 Kč 295 Kč 310 Kč

 
Program: zde

Dostupnost:

Autem

  • – Plzeňská 8, Obchodní centrum Nový Smíchov, Praha 5
  • – součástí centra je velké parkoviště, 3 hodiny parkování zdarma pro návštěvníky centra (o víkendu 5) a 2 hodiny navíc pro návštěvníky kina

Městskou hromadnou dopravou

  • – metrem B: stanice Anděl
  • – tramvají č.: 4, 6, 7, 9, 10, 12, 14 a 20

Mapka: Mapy.cz

Klady: prudký sklon hlediště, dobrá dostupnost MHD i automobilem, parkování pro zákazníky multikina 5 nebo 7 hodin ZDARMA v krytém parkovišti, nákupní centrum, 4DX sál

Zápory: vysoká cena občerstvení i lístků, špatná vyhrazená místa pro tělesně handicapované

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací