Natáčení hudební romance Decibely lásky plné hitů Michala Davida začíná

Červený koberec - filmy, kino, zábava, foto: www.cervenykoberec.czHerecká legenda Iva Janžurová zazpívá a česká fotbalová legenda Pavel Horváth zatančí.

Hity Michala Davida jsou oblíbené již dlouhá léta, což potvrzují nejen milióny prodaných nahrávek, ale i oblíbenost obou Diskopříběhů či úspěšného muzikálu Děti ráje, který se s velkou pompou přesunul z Prahy do Brna. Slavnostní premiéra v BOBYCENTRU – Laser Show Hall dopadla na výbornou. Početné publikum nejen tleskalo ve stoje, ale neudrželo se a spolu s aktéry na pódiu si prozpěvovalo a pohupovalo do rytmu.

Nejen hity Michala Davida, ale i spousta dalších písní, jež zazní v připravovaném filmu Decibelech lásky, by nám měly zpestřit přelom zimy a jara v roce 2016. Natáčení započne v polovině září 2015 v Plzni a vzhledem k tomu, že se jedná o tanečně-hudební romanci, herci i tanečníci již dva měsíce pilně trénují svoje choreografie pod bedlivým dohledem tanečníka Petra Čadka, který se i mihne před kamerou. „Když vymýšlím jednotlivé choreografie, snažím se nebýt ovlivněn jinou tvorbou a aby seděly co nejvíce k jednotlivým postavám,“ odpověděl Čadek na otázku, kde čerpá inspiraci při své tvorbě.

Decibely lásky slibují nejen perfektní hudebně-taneční čísla, ale i prvotřídní obsazení. Na plátně se představí Rudolf Hrušínský nejml., Rudolf Hrušínský ml., Alžběta Bartošová, Filip Cíl, Petra Svoboda, Roman Vojtek, Lucie Vondráčková, Marika Šoposká, Aneta Vrzalová a v malé roli i Michal David. Dokonce se můžeme těšit i na zpívající Ivu Janžurovou a tančícího i zpívajícího bývalého fotbalistu a současného trenéra Viktorie Plzeň, českou fotbalovou legendu Pavla Horvátha.

„Chceme natočit divácky přívětivý, nemoralizující, rodinný film, ‚letní‘ oddychový příběh s nádechem komedie, ‚lovestory‘, která by měla diváka pobavit, potěšit, nechat zasnít,“ přibližuje autor scénáře a režisér Míla Halík Decibely lásky.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací