Markéta Hrubešová pokřtila knihu Děláme si to doma sami 2

krest_delame_si_to_doma_sami_2_obr_00Alena, Pavla i kmotra Markéta Hrubešová vyráběly sůl do koupele.

Alena Thomas je velice šikovná a skromná žena, která nelení a vyrábí si sama doma téměř vše. O jejím umu jsme se mohli přesvědčit již díky knize Děláme si to doma sami, jejímž prostřednictvím jsme pronikli do výroby domácí kosmetiky, drogerie a léčivých přípravků. Druhý díl populární publikace nás zve na Domácí tvoření od jara do zimy. Na více jak dvě stě stránkách nalezneme návody, jak si připravit například gelový osvěžovač, müsli tyčinky, Polštářkový sprej pro lepší spaní, bylinkové oleje, Kozlíkové kapky proti blbé náladě a domácímu dusnu a mnoho dalšího. Poslední jmenovaná položka hrála i velkou roli na slavnostním křtu knihy Děláme si to doma sami 2 v Paláci knih Luxor. Právě těmito kapičkami totiž pokapala kmotra Markéta Hrubešová publikaci plnou rad a inspirace a popřála jí mnoho spokojených a dobře naladěných čtenářů.

Vzhledem k tomu, že kniha radí, jak si co vyrobit, bylo by hříchem nevyužít Alenu Thomas i její hosty a nevyrobit si něco přímo v knihkupectví. Paní Alena za vydatné pomoci editorky a odpovědné redaktorky Pavly Nejedlé předvedla, jak si doma sami vyrobíme relaxační koupelovou sůl. Kromě podpisu a skvělého zážitku si tak všichni přítomní mohli odnést i pytlíček soli.

Jak to na akci plné tvoření vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_delame_si_to_doma_sami_2_obr_01

krest_delame_si_to_doma_sami_2_obr_02

krest_delame_si_to_doma_sami_2_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací