52. Zlatá Praha obsadí Novou scénu Národního divadla, Nákladové nádraží Žižkov a CineStar

zlata_praha_2015_plakatPraha se opět po roce zahalí do slavnostní zlaté barvy.

Mezinárodní televizní festival Zlatá Praha již patří k opravdu ostříleným stálicím, letos se totiž koná již 52. ročník, který nabízí nejen staré a známé, ale i spoustu novinek. Do druhé kategorie bezesporu patří místa, kam se podíváme. Zlatá Praha totiž od 30. září do 3. října 2015 obsadí Novou scénu Národního divadla, Nákladové nádraží Žižkov a CineStar.

Zákoutí venkovní piazzety Národního divadla bude dokonce hostit i tzv. Zlatý den Zlaté Prahy, který se uskuteční v sobotu 3. října 2015 od 10:00 do 19:00. Na své si tu přijdou nejen velcí, ale i malí návštěvníci. Během celého festivalu navíc ve foyer divadla nalezneme bohatou videotéku a večery budeme moci strávit ve velkém sále, který se stane místem konání speciálních programů. Čtvrteční, pateční a sobotní večer roztančí industriální prostor Nákladového nádraží Žižkov. Milovníci swingu, street dance i contemporary se tu rozhodně nudit nebudou. Dáváte-li přednost filmovým zážitkům, můžete si zajít zdarma do CineStar Anděl na vámi vybranou projekci.

Chybět nebudou ani vzácní hosté. Jmenujme například legendu české a světové opery Soňu Červenou, světoznámého choreografa Jiřího Kyliána a v neposlední řadě úžasné bratry Bubeníčkovy. Slavnostní ukončení plné vystoupení a předávání cen nejlepším z nejlepších budeme moci sledovat v sobotu večer v přímém přenosu na ČT art.

Co: 52. ročník mezinárodního televizního festivalu Zlatá Praha

Kdy: 30. září – 3. října 2015

Kde: Novou scénu Národního divadla, Nákladové nádraží Žižkov a CineStar Anděl

Podrobnosti: Zlatá Praha

Program:

Zlata_Praha_2015_program

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací