Dětská neděle s filmem Tintinova dobrodružství v CineStar

[singlepic id=891 w=192 h=144 float=left] Nepodléhejte podzimnímu splínu a vydejte se na úžasné dobrodružství s Tintinem a Filutou.

 

Všichni žáci mají rádi měsíc říjen a víte proč? Čekají tu na ně podzimní prázdniny. Ty letos začínají ve středu 26.10., tak proč si nedat malý předkrm v neděli 23.10. v kině CineStar s filmem Tintinova dobrodružství? Zárukou dobré zábavy nejen pro děti, ale i rodiče by měl být režisér snímku Steven Spielberg. Tak neseďte doma a pojďte vyřešit tajuplnou záhadu s mladým reportérem Tintinem a jeho věrným psem Filutou.

 

Co: Dětská neděle s filmem Tintinova dobrodružství [singlepic id=1479 w=400 h=300 float=right]

Kdy: 23. října 2011

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse:

Příběh filmu, inspirovaného po celém světě oblíbenými příhodami knižního a comicsového hrdiny Tintina belgického autora, publikujícího pod pseudonymem Hergé, sleduje osudy výjimečně zvídavého mladého reportéra Tintina a jeho věrného psího společníka Filuty. Ti společně narazí na model lodi, který v sobě ukrývá nebezpečné tajemství. Tintin, který je nevědomky vtažen do samého středu několik set let staré záhady, se ocitá na mušce Ivana Ivanoviče Sacharina, ďábelského padoucha, který je přesvědčen, že Tintin ukradl vzácný poklad, spojovaný se zákeřným pirátem zvaným Rudý Rackham. V doprovodu svého psa Filuty, starého mořského vlka kapitána Haddocka a dvojice nešikovných detektivů Kadlece a Tkadlece procestuje Tintin křížem krážem celý svět ve snaze dostat se jako první na místo posledního odpočinku lodi Jednorožec, vraku, který by ve svém nitru mohl skrývat klíč k obrovskému bohatství…a také prastarou kletbu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací