Filmová noc v Premiere Cinemas nabídne 15 hodin dlouhou podívanou

premiere_cinemas_bilacervenaJe libo prožít patnáctihodinový filmový maraton?

Milovníci filmů bezesporu probdí počátek blížícího se víkendu. V pátek 16. října 2015 v 15:00 hodin totiž odstartuje v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouc a Teplicích úžasná Filmová noc. Až do sobotních brzkých ranních hodin, přesně do 6:00 budete moci vybírat z obsáhlé nabídky filmových projekcí, která čítá takové kousky, jako je například Marťan, Everest, Mimoni, Sinister 2, Rychle a zběsile 7 či Padesát odstínů šedi. Na své si tudíž přijdou jak vyznavači komedií, tak hororů, akčních snímků nebo animovaných dobrodružství. Kromě patnáctihodinového filmového maratonu pro vás Premiere Cinemas připravilo speciální nabídku občerstvení po celou noc.

Co: Filmová noc v Premiere Cinemas

Kdy: od 16. října 2015 15:00 do 17.října 2015 6:00

Za kolik: 299 Kč (pro držitele PMC 249 Kč)

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

filmova_noc_pc_2015

Multikino Premiere Cinemas:

 

Síť moderních multikin Premiere Cinemas v České republice nabízí divákům výběr z filmových novinek všech žánrů i speciální akce pro děti i dospělé. Doménou Premiere Cinemas jsou špičkové technologie, mezi které patří nejvyšší rozlišení obrazu SONY 4K, revoluční prostorový zvuk DOLBY ATMOS, SONY 3D nové generace, nová dimenze obrazu HFR, špičková digitální projekce Barco 4K a nejnovější 3D systém DepthQ.

V současnosti můžeme navštívit tři pobočky ve třech různých českých městech, a to v Praze v OC Park Hostivař, v Olomouci v OC Galerie Šantovka a v Teplicích v OC Galerie Teplice.

filmova_noc_pc_2015_program

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací