Přímé přenosy semifinále a finále World Championship League of Legends 2015 v CineStar Anděl

cinestar_logo_nahledPodpořte na dálku ty nejlepší z nejlepších borců ve hře League of Legends.


Již dnes v 16:00 odstartuje první ze dvou semifinálových soubojů World Championship League of Legends 2015. Druhá skupina borců změří své síly o den později, tedy 25. října 2015 v 14:00. Ti opravdu nejlepší z nejlepších budou mít týden na promyšlení strategie a nabrání sil na finále, které proběhne v sobotu 31. října od 2015. Všechny tyto přímé přenosy můžete zhlédnout v multikině CineStar Anděl.

Co: Přímé přenosy semifinále a finále World Championship League of Legends 2015

Kdy: 24., 25. a 31. října 2015

Kde: CineStar Anděl

Za kolik: 250 Kč

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

league_of_legends_cs

League of Legends:LoL_cs

On-line hru pro více hráčů League of Legends jsme si mohli poprvé zahrát 27. října 2009. Vzhledem k tomu, že má LoL stejné tvůrce jako neméně známá DoTa, můžeme tu nalézt určité podobnosti. Strategická hra League of Legends je zdarma, proto si velmi brzy získala velkou popularitu. Pokud ovšem toužíte po více šampionech, lepší vzhled vaší postavy či po líbivějších wardech, můžete si zakoupit herní měnu RP a vše po čem toužíte si pořídit.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací