Ladies Nights v Cinema City říjen 2011

[singlepic id=1491 w=120 h=120 float=left]  První Ladies Nights v Cinema City je už na dohled.

 

 

Palace Cinemas se nám konečně přejmenovalo na Cinema City, změnily se webové stránky, ale Ladies Nights zůstala. Ženy a dívky, dnešní Night je vskutku speciální, čeká nás Perfect Days – I ženy mají své dny. Narozeniny jsou těžká chvíle pro každou z nás, další rok a vrásky si připisujeme do tváře a hodnotíme, čeho jsme již dosáhly a čeho ještě dosáhnout chceme. Stejně je na tom i hlavní hrdinka promítaného filmu. Proto hoďte svoje chmury za hlavu a pojďte se pobavit spolu s Ivanou Chýlkovou a Bobem Kleplem 1.11. 2011 do Prahy a 2.11. 2011 do Brna vždy od 19:00.

 

Vstupenky si můžete koupit na pokladnách multikin Cinema City Nový Smíchov a Olympia od 17.10. 2011.

Cena vstupenky:

Praha – Nový Smíchov

– 189 Kč

Brno – Olympia

– 159 Kč

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Ladies Nights

 

[singlepic id=1490 w=400 h=300 float=center]

 

Oficiální synopse:

„Nechápu, jak mi za rok může být pětačtyřicet, když pořád ještě nevím, čím chci být, až vyrostu.“ Existenciální otázku hlavní hrdinky přetavila režisérka Alice Nellis v originální komedii, jejíž hlavní hrdinka nestihla dospět.

Celý příběh začíná čtyřiačtyřicátými narozeninami Eriky (Ivana Chýlková), která sice nedostane největší kytici, jakou si dovede představit, zato ale pěkné přáníčko od své bývalé švagrové (Zuzana Bydžovská), trapný vzkaz v rozhlasovém pořadu od bývalého manžela (Bob Klepl), krém na vrásky od homosexuálního kamaráda Richarda (Ondřej Sokol) a dárkový striptýz od své nevyzpytatelné matky (Zuzana Kronerová). Přáníčko si doma vystaví, při vzkazu se – ač sama sebe proklíná – dojatě rozpláče a dárkového striptéra jí okamžitě přebere Richard. Takhle vypadá úspěšný život Eriky Oskarové, hvězdy televizního pořadu “Před a po”. Přitom Erika má skoro všechno – vlastní pořad, vyhlášený kadeřnický salón, velký byt s terasou a svobodu, ale s každým přibývajícím rokem víc a víc touží po tom jediném, co nemá – a to je dítě. Erika tedy nastolí plán “Dítě” a pustí se do něj se stejnou vervou, se kterou budovala jak svůj podnik, tak své vlastní já. Jenže některé věci se nalinkovat nedají, například mladičký barman Adam (Vojta Kotek).

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací