Předpremiéra filmu Sicario: Nájemný vrah v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervena Brolin, Blunt a Del Toro se již brzy ocitnou uprostřed války proti drogám.

Pohraniční oblast mezi Mexikem a USA není vhodná pro žádné citlivky. O tom se na vlastní kůži v akčním krimi Sicario: Nájemný vrah přesvědčí i agentka FBI (Emily Blunt). Jak dopadne její mise na tomto nebezpečném území, se můžete dozvědět v předpremiéře v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích v rámci sekce Světový film.

Co: Předpremiéra filmu Sicario: Nájemný vrah

Kdy: 26. října 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

sicario_najemny_vrah_pc

Oficiální synopse filmu Sicario: Nájemný vrah:sicario_najemny_vrah_plakat

Idealistickou agentku FBI (Emily Blunt) pověří důstojník elitní vládní operační skupiny (Josh Brolin), aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám.

Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí (Benicio Del Toro) se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila.

Režie: Denis Villeneuve

Hrají: Benicio Del Toro, Daniel Kaluuya, Emily Blunt, Jeffrey Donovan, Jon Bernthal, Josh Brolin, Julio Cesar Cedillo, Raoul Trujillo, Victor Garber

Premiera v ČR: 29. 10. 2015 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací