SNOOPY A CHARLIE BROWN. Peanuts ve filmu. / The Peanuts Movie – recenze

snoopy_a_charlie_brown_peanuts_ve_filmu_plakatDokáže udělat Snoopy z Charlieho Browna vítěze?
 
 
 
Charlie Brown řeší stejné problémy, jako stovky kluků v jeho věku. Chce zapůsobit na kamarády i na svou první lásku, ale nějak mu chybí trocha toho štěstí a dávka potřebného sebevědomí. Ještě, že mu věrně po boku stojí nejlepší přítel člověka – pes. Snoopy ovšem není jen tak obyčejný hafan. Tento čtyřnohý mazlíček vás naučí tancovat, zahraje si s vámi baseball, a když vy se neodvážíte, zazvoní na ten správný zvonek.


Malému chlapci a jeho mazlíčkovi je úctyhodných 65 let. Snoopy a Charlie Brown je na první pohled animák cílený na mladší publikum. Jednoduchá, ale přitom kouzelná 3D animace doplněná o 2D prvky, až primitivní zápletka a vstřícná 88 minutová stopáž. Druhý pohled ovšem odhalí skryté kouzlo a nespočet vtipných pomrknutí, která ocení pouze dospělé publikum. Narážky na letité zkušenosti malých capartů, náročný výběr před skříní, kde visí dvacet stejných žluto-černých triček či spisovatelská Snoopyho linka s Rudým Kapitánem a mnoho dalšího zkrátka rozesměje.

Je téměř k neuvěření, že tomuto malému chlapci a jeho mazlíčkovi je úctyhodných 65 let. První komiks s touto zábavnou dvojicí jsme si mohli v novinách poprvé přečíst 2. října 1950. Přesněji řečeno, tehdy si ho mohli přečíst naši dědečkové a babičky. Kdo by tehdy řekl, že krátké dobrodružné příběhy budou vycházet ve 2600 novinách v 75 zemích ve více než 20 jazycích.

SNOOPY A CHARLIE BROWN. Peanuts ve filmu. je nenáročnou, velmi vtipnou a energickou dětskou love story, která překvapivě nebude nudit ani dospělé. Spousta vtípků, ale i srdceryvných scén točících se kolem prvního oslovení dívky či vrácení růžově ozdobené tužky dětem ukazuje, že i z pro ně na první pohled bezvýchodné situace lze vyjít jako vítěz. Je důležité si věřit, být čestný a mít podporu dobrých kamarádů; a je jedno, jestli chodí po dvou nohách či čtyřech tlapkách.
 
 

Někdo řídí rudé Ferrari, někomu udělá parádu s červeně zbarvenou psí boudou.

snoopy_a_charlie_brown_peanuts_ve_filmu_foto_11
 
 

Znáte taneční styl mumie?

snoopy_a_charlie_brown_peanuts_ve_filmu_foto_08
 
 

Autogramy až po škole! Pan Charlie Brown si musí vypít své čokoládové mlíčko.

snoopy_a_charlie_brown_peanuts_ve_filmu_foto_15
 
 

80%

SNOOPY A CHARLIE BROWN. Peanuts ve filmu.

SNOOPY A CHARLIE BROWN. Peanuts ve filmu. je nenáročnou, velmi vtipnou a energickou dětskou love story, která překvapivě nebude nudit ani dospělé. Spousta vtípků, ale i srdceryvných scén točících se kolem prvního oslovení dívky či vrácení růžově ozdobené tužky dětem ukazuje, že i z pro ně na první pohled bezvýchodné situace lze vyjít jako vítěz. Je důležité si věřit, být čestný a mít podporu dobrých kamarádů; a je jedno, jestli chodí po dvou nohách či čtyřech tlapkách.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací