Soutěž o speciální edici Harry Potter a Relikvie smrti část 2. s odznaky

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left] Nechte si od Červeného koberce vykouzlit speciální DVD edici Harry Potter a Relikvie smrti část 2.

[singlepic id=1506 w=270 h=200 float=right]

 

Harry Potter zamával na rozloučenou na plátnech kin. Nyní si můžeme jeho poslední dobrodružství vychutnat v pohodlí domova. Červený koberec ví, že Harry Potter je srdcovou záležitostí nejednoho z Vás, proto přichystal soutěž o speciální DVD edici Harry Potter a Relikvie smrti část 2. s odznaky.  Získat tedy můžete nejen závěrečný díl čarovné ságy, ale i 5 odznaků s motivem Bradavic a jednotlivých kolejí.

Speciální edice Harry Poter a Relikvie smrti část 2. obsahuje:

  • 5 odznaků s motivem Bradavic a jednotlivých kolejí
  • Disk 1: Film (zvuk: česky 5.1, anglicky 5.1, slovensky 5.1)
  • Disk 2: Bonusové materiály (Jak Harry opustil Bradavice, skřety od Gringotta, ženy z Harryho světa, prohlídku studia, vynechané scény a další materiály)

Co pro získání ceny musíte udělat? Zašlete nám odpověď na soutěžní otázku:

Kolik stránek zobrazili čtenáři na Červeném koberci během celého měsíce (tedy od 00:00 prvního dne měsíce do 23:59 posledního dne měsíce), kdy film Harry Potter a Relikvie smrti část 2. měl premiéru v českých kinech? Své odpovědi zasílejte ve tvaru:

CKCmezeraHARRYmezeraVASE ODPOVED

(příklad sms: CKC HARRY 123456789)

na telefonní číslo

9033309

Technickou službu zajišťuje Airtoy a.s, reklamace@airtoy.cz, infolinka 602 777 555 (po-pá 09:00 – 17:00). Cena sms je 9 Kč včetně DPH. Pravidla SMS soutěží na Červeném koberci.

Vaše soutěžní sms můžete posílat od 1.11. do 21.11.2011 prodlouženo do 30.11.2011

Kdo pošle nejpřesnější odpověď, vyhraje speciální edici Harry Potter a Relikvie smrti část 2. s odznaky. V případě, že správných odpovědí bude více, vítězem bude ten, čí správná sms dojde jako první. Pokud sms se správnou hodnotou nedorazí, výhercem bude ten, jehož číslo bude nejblíže správné odpovědi. Záleží jen na Vás kolik sms pošlete. Čím více odpovědí odešlete, tím větší je Vaše šance na výhru.

Podrobná pravidla sms soutěží pořádaných na www.cervenykoberec.cz jsou uvedeny zde.

Nápověda pro soutěžící: Průměrně se denně v daném měsíci na www.cervenykoberec.cz zobrazilo v rozmezí 457 – 563 stránek.

Červený koberec Vám přeje hodně štěstí.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací