Soutěž o 3x dvě vstupenky na Vánoční koncert TvMiniUni

souteze_cerveny_koberec_bannerPan Vrána, pan Voráček, Bóďa, Valentinka, Ajka, Jack, Franta Štajn a Flegy míří do Divadla Hybernia.

Děti, patříte také ke studentům, kteří se vzdělávají na mini univerzitě, kterou znáte z Déčka na České televizi? Pokud ano, určitě vás potěší možnost setkat se s kamarády a učiteli v podobě postaviček, jako je pan Vrána, pan Voráček, Bóďa, Valentinka, Ajka, Jack, Franta Štajn a Flegy ještě před Štědrým dnem na Vánočním koncertě TvMiniUni v Divadle Hybernia. Dopolední představení plné oblíbených písniček a scének si bezesporu užijí děti i rodiče. Pokud se zapojíte do naší aktuální soutěže, kterou vám přinášíme ve spolupráci s Evolution films, můžete se stát šťastným majitelem některého ze tří párů vstupenek na tuto jedinečnou předvánoční akci.

Každý ze tří výherců získá:

  • – dvě vstupenky na Vánoční koncert TvMiniUni, který se koná v neděli 20. prosince 2015  v 10:00 v Divadle Hybernia v Praze

tvminiuni_bl_soutez

 


Soutěžní otázka zní:

Pod čí taktovkou se odehraje Vánoční koncert TvMiniUni?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 6. 12. 2015 do 12. 12. 2015.

 

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální informace o koncertu:tvminiuni_anocni_koncert_plakat

Nadupaná koncertní show pro celou rodinu složená z písniček a scének z oblíbeného televizního pořadu TvMiniUni. TvMiniUni odpovídá dětem na jejich otázky a i přímo na koncertě na živo na jednu odpovíme. A jak jinak, než písničkou! Chcete-li abychom na koncertě odpověděli na vaši otázku, pošlete nám ji na email otazky@tvmini­uni.cz a napište heslo „Hybernia“. Celý koncert bude vánočně naladěn, takže se můžete těšit na vánoční písničky a i nějaké ty dárky! Na pódiu uvidíte všechny postavičky, tedy pana Vránu, pana Voráčka, Bóďu, Valentinku, Ajku, Jacka, Frantu Štajna a hlavně Flegyho! Po koncertě se s nimi můžete vyfotit, nebo si je pohladit. Celý koncert bude pod taktovkou kapely Honzy Maxiána.

Vhodné pro děti od 3 let.Koncert vznikl ve spolupráci s Českou televizí a společností Evolution Films

Režie: Jan Jirků

Hudba: Jan Maxián

Účinkují:  Jiří Kohout, Hynek Chmelař, Jana Kollertová, Ondřej Nosálek, Lucie Škodová, Anna Schmidtmajerová, Petr Besta, a další

 

Pravidla soutěže s Vánočním koncertem TvMiniUni:

1. Soutěž probíhá v období od 6. 12. 2014 do 12. 12. 2015 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnoval Evolution films.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 13. 12. 2015..

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů Evolution films.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 6. 12. 2015

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací