Vysokohorská soutěž o 5 DVD s filmem Cesta vzhůru

souteze_cerveny_koberec_bannerAbsolvujte výstup na K2 s osobitým komentářem Radka Jaroše.

Toužili jste někdy vystoupat na K2, ale nenašli jste v sobě odvahu a ani potřebnou dávku fyzické zdatnosti? Dokument Cesta vzhůru vám tuto nebezpečnou, ale přitom krásnou cestu přiblíží krok za krokem. Při příležitosti uvedení Cesty vzhůru na DVD vám ve spolupráci s distribuční společností CinemArt a. s. přinášíme soutěž o 5 nosičů s tímto titulem. DVD obsahuje nejen samotný film, ale i 110 minut bonusových materiálů.

Každý z pěti výherců získá DVD s filmem Cesta vzhůru:

  • Název: Cesta vzhůru
  • Nosič: DVD
  • Celková stopáž: 100 min
  • Zvuk: zvuk 5.1, 2.0
  • Titulky: anglické titulky, titulky pro sluchově postižené
  • Bonusy: Trailer, Fotogalerie, Seriál Mise K2, Jak jsme žili a natáčeli pod K2, Radkův komentář k výstupu na K2, Bonusy režiséra, Cesta do základního tábora, Filmová puja na premiéře

 

cesta_vzhuru_bl_soutez

Soutěžní otázka zní:

Jako kolikátý člověk na světě vystoupal Radek Jaroš na legendární horu K2?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 8. 12. do 14. 12. 2015.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Cesta vzhůru.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Cesta vzhůru:cesta_vzhuru_2015_plakat

Cesta vzhůru vypráví o umanutosti, o zdolávání vlastních a obecně lidských limitů, ale také o kompromisech a ceně, kterou mohou mimořádné osobní výkony stát. Radek Jaroš si jako první Čech a teprve patnáctý člověk na světě splnil horolezecký sen a zcela unikátně za přítomnosti kamery vystoupal na poslední z nejvyšších hor světa K2, která mu chyběla do tzv. Koruny Himálaje. Film se tak pro diváka stává mimořádnou příležitostí absolvovat společně s Radkem a jeho horolezeckými přáteli Miskou a Trávou strastiplnou cestu na osmitisícový vrchol a příležitostí stát se na malou chvíli doslova součástí expedice na K2.

Hrají: Radek Jaroš, Jan Trávníček, Petr Mašek, Martin Havlena, Lucie Výborná, Andrea Jarošová

Režie: David Čálek

Premiera v ČR: 27. 8. 2015 (CinemArt)

Na DVD od: 26. 11. 2015 (Verbascum Imago)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Cesta vzhůru:

1. Soutěž probíhá v období od 8. 12. 2015 do 14. 12. 2015 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 31 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 8. 12. 2015

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací