Jakub Prachař a František Soukup představili klip k filmu Padesátka ve sněhem zaváté hospůdce

padesatka_2015_plakatNasaďte si běžky a pobrukujte si s kapelou Horal píseň BĚŽ!
 
 
 
Přibližně dva týdny před premiérou zimní komedie Padesátka světlo světa spatřil i nový klip BĚŽ!, jež má na svědomí nová kapela Horal, kterou založil Jakub Prachař a František Soukup se zpěvákem Ezy Hýblem. „Písničku BĚŽ! jsme složili čistě z radosti k muzice a kapelu Horal jsme založili taky z čisté radosti k hudbě. A dost možná jen pro tuhle jednu písničku,“ osvětluje František Soukup.

Představení klipu BĚŽ! proběhlo ve stylovém prostředí jedné pražské hospůdky, ve které byly stoly, židle i podlaha pokryté vrstvou čerstvého prašanu. S prachovou nadílkou se vyřádila i Agáta Prachařová, která přišla na akci podpořit svého manžela. V krátkém videu předvádí své taneční kreace Ondřej Pavelka, Marek Taclík, Jakub Prachař, Vojta Kotek či scenárista Petr Kolečko. Co myslíte, bude se tento taneček trsat po silvestrovské půlnoci na svahu?

Jak to na představení klipu k filmu Padesátka vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.


 
 
Videoklip BĚŽ!:

 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací