Twilight sága Rozbřesk – půlnoční premiéra

[singlepic id=1503 w=120 h=120 float=left]Fanynky a fanoušci Twilight ságy se konečně dočkali, půlnoční premiéra Rozbřesku je za dveřmi.

 

Rodina Cullenů, Edward, Bella, Jacob a spousta další starých známých nám bude dělat společnost v listopadových dnech. Právě v tomto měsíci, přesně 17.11.2011 má premiéru první část závěrečného dílu Rozbřesk. Twilight sága má velké množství příznivců a ještě větší množství odpůrců, ať patříte do kterékoliv zmíněné kategorie,  půlnoční premiéra je tu. Multikina prodej lístků zahajují různě, jako první se do boje vrhlo Cinema City, které již prodej zahájilo. Takže, fanoušci, kupujte lístky v Cinema City a těšte se na své oblíbené hrdiny z Twilight ságy.

 

[singlepic id=1504 w=400 h=300 float=center]

 

Co: Twilight sága Rozbřesk – půlnoční premiéra

Kdy: Z 16. na 17. 11.2011

Kde: Cinema City

Podrobnosti: Cinema City

 

[singlepic id=1212 w=120 h=120 float=left]

 

 

 

Tak už se nám do party přidalo i další multikino. CineStar se ale vytasilo s trumfem! Nenabízí jen půlnoční premiéru Rozbřesku, ale i soutěž o Edwarda nebo Jacoba v životní velikosti. Nezní to lákavě? V banku jsou i další filmové ceny, takže je opravdu na co se těšit. Tomu se říká správná půlnoční premiéra. Místa budou zajisté rychle rozebrána, tak neváhejte ani minutu a kupte si svoji vstupenku.

 

Co: Twilight sága Rozbřesk – půlnoční premiéra

Kdy: Z 16. na 17. 11.2011

Kde: CineStar

Podrobnosti: CineStar

 

[singlepic id=1076 w=120 h=120 float=left]

 

 

 

Pozadu nezůstalo ani poslední multikino. I Golden Apple Cinema zahájilo prodej lístků na půlnoční premiéru nejnovějšího dílu Twilight ságy. Výběr měst i multikin je tedy opravdu široký a Vy si můžete vybrat to nejbližší a nejoblíbenější z nich.

 

Co: Twilight sága Rozbřesk – půlnoční premiéra

Kdy: Z 16. na 17. 11.2011

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti: GAC

 

 

Oficiální synopse Twilight sága Rozbřesk 1. část:

Věčností to teprve začíná.

[singlepic id=1505 w=320 h=240 float=left]V první části závěrečného dílu strhující upíří romance s názvem Twilight sága: Rozbřesk se Bella Swan (Kristen Stewart) a Edward Cullen (Robert Pattinson) po svatbě vydávají na líbánky do Ria de Janeira, kde se konečně, stranou všeho a všech, mohou naplno oddat své lásce. Jejich štěstí, ale netrvá dlouho. Bella zmítaná prudkou vášní k upírovi Edwardovi, ale zároveň upřímnou náklonností k vlkodlakovi Jacobu Blackovi (Taylor Lautner), brzy zjišťuje, že čeká dítě. Těhotenství s upírem pro ni však znamená fatální hrozbu. Čeká ji tedy bouřlivý rok plný lásky, pokušení i ztrát. Musí se s konečnou platností rozhodnout, zda vstoupí do temného, ale lákavého světa nesmrtelných, nebo zda bude žít plnohodnotným lidským životem. Nevyhnutelnost tohoto rozhodnutí se vine celým Belliným příběhem jako červená nit, na níž visí osudy obou kmenů – upírů i vlkodlaků. A jakmile se Bella rozhodne, dojde k celému řetězu nečekaných událostí, jež mohou mít nedozírné následky.

Aktualizováno 3.11.2011

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací