Slavnostní premiéra Star Wars: Síla se probouzí se neobešla bez dohledu Darth Vadera

star_wars_7_sila_se_probouzi_plakatPokud budete na projekci Star Wars: Síla se probouzí rušit, usměrní vás Stormtroopeři.
 
 
 
Pár hodin před netrpělivě očekávanou půlnoční premiérou Star Wars: Síla se probouzí proběhla slavnostní projekce v pražském IMAXu. Foyer kina zaplavily nejen davy fanoušků, ale i doslova mezigalaktických hostů. Z pozemšťanů dorazili například Jakub Kohák, Ema Smetana, Denisa Pfauserová, Ruda z Ostravy, Monika Leová či Lejla Abbasová.

Největší rozruch ale způsobil početný zájezd z daleka, který se bezpochyby vyhnul D1 a přicestoval nadsvětelnou rychlostí. Darth Vader, Han Solo, princezna Leia, Anakin Skywalker zakopali alespoň na chvíli válečnou sekeru, přibalili s sebou Reyu, celou jednotku Stormtrooperů a další oblíbené filmové postavičky a s nadšením se vydali pózovat se všemi návštěvníky. Děti se trochu bály, zato rodiče měli ze setkání velkou radost.

Jak to na slavnostní premiéře Star Wars: Síla se probouzí vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací