Na tiskovku Padesátky odrazil Kotek, Pavelka i Schmitzer v kulichu a teplém svetru

padesatka_2015_plakatPadesátka rozesměje a nabídne tak trochu bílé Vánoce.
 
 
 
Přímo na Štědrý den, tedy na 24. prosince 2015 připadla premiéra pravé zimní komedie Padesátka. Vojta Kotek se tentokrát představil nejen jako herec, ale i režisér. Zasněžené svahy a pláně mu zřejmě nosí štěstí, protože do podvědomí diváků a divaček se dostal svojí rolí ve filmu Snowboarďáci a jeho režijní celovečerní debut je znovu plný sněhové nadílky a zimního sportování. Horská komedie Padesátka nás zavede do zasněžených Krkonoš. Dokonce se zúčastníme i běžkařského závodu. Někteří účastníci ovšem dávají přednost trochu jiným fyzickým aktivitám.

Stejně jako samotná Padesátka, i tisková konference po novinářské projekci se nesla v odlehčeném a humorném duchu. Tvůrčí a herecká delegace ve složení Vojtěch Kotek, Petr Kolečko, Ondřej Pavelka, Jiří Schmitzer, Tereza Voříšková a další přišli nejen svátečně naladěni, ale i stylově oblečení. Čepice a šály delegaci ohromně slušely.  Vojta Kotek si pochvaloval srnky a jeleny na svém červeném svetru.

Došlo i na oblíbené „veselé historky z natáčení“. Například Jiří Schmitzer absolvoval noční scénu se psy, která byla velmi obtížná. Což potvrdil i samotný herec. „Se psy to bylo velmi náročné, ale byly tam dvě cvičitelky… Oni ti psi byli schopni chodit i se slepým, což já nejsem.  Já vidím, ale to si ti psi neuvědomili, takže se často stávalo, že přišli jinam než já. I mě povalili, měli strašnou sílu,“ svěřil se Schmitzer.

Vzhledem k tomu, že se ve snímku objevuje větší množství eroticky laděný scén i slovních pikanterií, byly natočeny dvě verze Padesátky. Těšit se můžeme na cenzurovanou i nezcenzurovanou verzi. V kinech samozřejmě uvidíme tu odvážnější a je jen na televizních stanicích, kterou verzi si koupí a odvysílají.

Jak to na tiskové konferenci v „zasněžené“ Lucerně vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací