Riskněte to se soutěží s filmem Sázka na nejistotu a vyhrajte společenskou hru

souteze_cerveny_koberec_bannerVsaďte vše na jednu kartu, třeba se vám to vyplatí!

Brad Pitt, Christian Bale, Steve Carell a Ryan Gosling se postavili proti americkým bankám a vsadili vše, co měli na nejistotu, na časovanou bombu v podobě riskantních a nesplatitelných hypoték. Při příležitosti uvedení životopisného dramatu Sázka na nejistotu do kin vám přinášíme ve spolupráci s distribuční společností CinemArt a. s. soutěž o tematické ceny. Pokud v sobě skrýváte hravého ducha a máte chuť občas si zariskovat, zapojte se do soutěže o pět společenských her Tumbling Blocks.

Každý z pěti výherců získá společenskou hru Tumbling Blocks:

 

sazka_na_nejistotu_bl_soutez

Soutěžní otázka zní:

Jak zní originální název snímku Sázka na nejistotu?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 6. 1. do 12. 1. 2016.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Sázka na nejistotu.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

sazka_na_nejistotu_2015_plakatSynopse filmu Sázka na nejistotu:

Tenhle příběh se skutečně stal. Nám všem.

Sázka na nejistotu vypráví příběh čtyř outsiderů, kteří všechny vlky z Wall Street proměnili v obětní beránky. Tihle čtyři byli jediní, kdo si spočítal, že světová ekonomika nemůže růst do nekonečna. Vsadili na jednu kartu, srazili banky na kolena a krutě se napakovali. Adaptaci knižního bestselleru Michaela Lewise a skutečných událostí, které máme všichni v živé paměti, kraluje mimořádná herecká sestava ve složení Brad Pitt, Christian Bale, Steve Carell a Ryan Gosling.

Hrají: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Melissa Leo, Hamish Linklater, John Magaro, Rafe Spall, Jeremy Strong, Marisa Tomei, Finn Wittrock

Režie: Adam McKay

Premiera v ČR: 7. 1. 2016 (CinemArt)

 

Pravidla soutěže o ceny s filmem Sázka na nejistotu:

1. Soutěž probíhá v období od 6. 1. 2015 do 12. 1. 2016 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 31 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 6. 1. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací