Netflix je nyní dostupný i v České republice

netflix_logoStaňte se členem rodiny Netflix a pusťte si v pohodlí domova Jessicu Jones.
 
 
 
Netflix rozšířil své internetové sítě do více než 130 nových zemí po celém světě. „Dnes jsme svědky zrodu nové globální internetové TV služby,“ řekl Hastings. „S tímto spuštěním, uživatelé po celém světě, od Singapuru po Petrohrad, od San Francisca po Sao Paulo, si budou moci vychutnávat TV pořady a filmy souběžně, už žádné čekání. Díky internetu, dáváme uživatelům do rukou možnost sledovat cokoliv, kdykoliv a na jakémkoliv zařízení.“ V současnosti je tedy služba dostupná ve více než 190 zemích.

netflix_map_012016Za měsíční poplatek (Basic 7,99 €, Standard 9,99 €, Premium 11,99 €) si tak budeme moci i my vychutnat původní série včetně Daredevil, Jessica Jones, Narcos, Sense8, Grace and Frankie, House of Cards či Marco Polo, licencované televizní pořady či filmy v pohodlí domova či oblíbené kavárně. Během roku by se v nabídce Netflix měly objevit na dva tucty původních hraných a dokumentárních snímků, nespočet stand-up comedy speciálů, dětských seriálů a mnoho dalšího. Drtivá většina obsahu je k dispozici v angličtině, ale pracuje se i na dalších jazycích.

Sledovat pořady a filmy prostřednictvím služby Netflix můžeme všude tam, kde je připojení na internet pomocí osobních počítačů, tabletů, herních konzolí i chytrých telefonů a televizorů. Netflix má v současnosti více jak 70 milionů členů, kteří denně přehrají přes 125 milionů hodin televizních pořadů a filmů, včetně originálních sérií, dokumentárních a hraných filmů.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací