Slavnostní premiéru Muzikál aneb Cesty ke štěstí uváděly stylově oblečené moderátorky

muzikal_aneb_cesty_ke_stesti_plakatNa Anděl dorazili mladí a talentovaní herci a herečky.
 
 
 
Hudební romance Muzikál aneb Cesty ke štěstí oficiálně vstoupí do českých i slovenských kin 14. ledna 2016. Slavnostní premiéru už má ovšem za sebou. Ta se konala začátkem týdne v multikině CineStar Anděl a dorazila na ni opravdu bohatá tvůrčí i herecká delegace. Před plátno v sálech se téměř ani nevešla. Mnoho z aktérů doprovázeli partneři, partnerky a v případě mladých herců i rodiče. Například Adama Mišíka přišel podpořit tatínek Vladimír Mišík, Romana Vojtka jeho roztomilá dcerka a mladinkou Z Nhung celá rodina. Nejhezčí šaty oblékla herečka Anna Fialová, vnučka Karla Fialy (Limonádový Joe). Třpytivý model zvolila i režisérka Slobodanka Radun. Nechyběli ani Vica Kerekes, Martin Písařík, Vladimír Polívka, Jaroslava Obermaierová či choreografka Dana Morávková a skladatel Petr Malásek.

V civilním oblečení se nám většina jmenovaných předvedla již na odpolední novinářské projekci a tiskové konferenci. Tvůrci i herci vzpomínali na natáčení s nadšením. I když se sami smáli, že se vždy říká, že natáčení bylo super a vytvořila se na něm skvělá parta, tak tentokrát to byla opravdu pravda. Jen Romana Vojtka mrzelo, že se mu taneční vystoupení vyhnula.

Premiéru nového českého snímku si nenechala ujít například herečka Anna Linhartová, herec a hudebník Jordan Haj či režisér Zdeněk Troška. Nejen ve filmu, ale i na premiéře jsme mohli vidět pomrkávání po eleganci 60. let. Hostesky i moderátorky zvolily šaty, které jakoby vypadly z prvního českého muzikálu Starci na chmelu.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací