Pohádková neděle s projekcí filmu SpongeBob ve filmu: Houba na suchu v Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

spongebob_houba_na_suchu_plakatSpongeBob ve filmu se ocitne na suchu v teplickém a olomouckém Premiere Cinemas.

Pamatujete si, jak jste se pobavili u animáku SpongeBob ve filmu: Houba na suchu? Pokud si chcete tento zážitek zopakovat, zajděte si v neděli na projekci do olomouckého a teplického multikina Premiere Cinemas v rámci Pohádkové neděle. Pro dětské návštěvníky je kromě promítání připravena i tombola o pohádkové dárky.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

Kdy: 17. ledna 2016

Kde: Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

spongebob_pohadkova_nedele

Synopse filmu SpongeBob ve filmu: Houba na suchu:spongebob_houba_na_suchu_plakat

Budou dělat vlny v našem světě

Jedna z nejžlutějších, nejhranatějších a hlavně nejoblíbenějších animovaných postaviček konečně našla cestu na filmové plátno. A dokonce ve 3D. SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jeho dalším poznávacím znamením je, že ho milují děti na celém světě, protože je tělem i duší dobrodruh, který ke všemu přistupuje s humorem, někdy pořádně svérázným. Jak napovídá název, v tomhle filmu ho patrně humor přejde, protože se ocitne v pro něj naprosto šokujícím prostředí – tedy na souši. A přitom vše začalo tak idylicky, dalším báječným ránem v podmořském městečku Zátiší Bikin, kde u Křupavého kraba stála dlouhatánská fronta na mňamózní krabí Burgery připravované podle tajného receptu.

Režie: Mike Mitchell, Paul Tibbitt

Hrají (hlasy): Jan Maxián, Antonín Navrátil, Igor Bareš, Tomáš Borůvka, Bedřich Šetena

Premiera v ČR: 5. 2. 2015 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací