Sexy strategie Sylvy Lauerové se těší obrovskému zájmu

krest_sexy_strategie_foto_01„Staňte se lékem i drogou!“

Spisovatelka, publicistka, nakladatelka a mecenáška uměleckých projektů Sylva Lauerová je ženou, která se nestydí nazývat věci pravými jmény. Pokud jste četli některý z jejich dřívějších románu, jako je exotické Jumaroro, mystický Tichošlap či erotický bestseller Hračka, víte, o čem je řeč. I její nejnovější počin Sexy strategie, jež je kniha napsaná ženou pro ženy, je plný erotického chvění.

„Od roku 2007, kdy vyšel onen erotický bestseller, tak se na mne začaly obracet časopisy, ženské, mužské, livestylové a žádaly mě o různé manuály ke všemu možnému. Jak se cítit lépe, jak se cítit sexy, jak být sexy, jak být sexy v padesáti, v osmnácti i sedmdesáti atd. Naposledy přišla nabídka od časopisu Moje psychologie, článek byl na tři stránky a jmenoval se Jak si zvyšovat sexuální sebevědomí. Když jsem ten článek psala, tak jsem si uvědomila, že bych mohla psát dva měsíce a pořád dál a pořád dál… Ohromně mě to bavilo a užívala jsem si to. Tak jsem se spojila s Tomášem Dimterem a řekla jsem mu: ‚Tomáš, kdybyste chtěl, tak já bych pro vás něco napsala. Nebude to román, ale tak trochu lehkonohá zábavná literatura.‘ A skutečně jsme se spolu domluvili,“ prozradila Sylva Lauerová, jak vypadala cesta k napsání Sexy strategie.

Pražského křtu poutavé publikace se zúčastnilo mnoho hostů i fanoušků svérázné spisovatelky. Role kmotrů se ujalo trio herečka Mahulena Bočanová, režisérka Irena Pavlásková a herec Roman Vojtek. Za svoji funkci byli všichni tři odměněni stylovou noční košilí. Pokud knihu nemůžete sehnat, nesmutněte, nakladatelství Mladá fronta připravuje dotisk.

Anotace knihy Sexy strategie:sexy_strategie_obal

SEXY strategie je kniha napsaná ženou pro ženy. Je humornou výzvou, zábavným čtením a přátelským dialogem. Mohlo by se zdát, že je pouhým manuálem ke zvýšení sexuální přitažlivosti. Omyl! SEXY strategie s nadsázkou a humorem odkrývá i ta nejtajnější zákoutí ženského světa. Seznamuje s názory a přáními současné moderní ženy, představuje pilíře novodobých namlouvacích taktik a doporučuje hned celou řádku rafinovaných triků, které vedou k srdci „toho pravého“, nebo pomohou pečovat o kvalitní dlouhodobý vztah.

SEXY strategie je určena všem věkovým kategoriím, najdete v ní atraktivní témata od problémů současné „Singl ženy“, přes sexuální idoly náctiletých, až po zpochybnění mýtu asexuálního stáří. V experimentálním atlasu mužů si vyhledáte, zda náhodou nežijete se svalovcem tupým, nebo spořičem drastickým, budete přesně vědět, co očekávat od ženy-predátorky, odhalíte starosti zlatokopek, a zjistíte, jestli třeba netrpíte nemocí Popelky či syndromem příliš krásných žen.

SEXY strategie vám poutavou formou nabídne cestu nejenom k dokonalému sexappealu, ale i k vám samým, vaší vnitřní kráse a k nalezení vlastní hodnoty.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací