Soutěž o 2 vstupenky na projekci životopisného dramatu Palme

souteze_cerveny_koberec_bannerSeverské filmové čtvrtky opět poodhalují pohled na tamní historii.

Začátkem února si při příležitosti 30. výročí smrti Olofa Palmeho připomeneme život tohoto kontroverzního švédského politika. V rámci pravidelných projekcí z cyklu Severské filmové čtvrtky se bude v Komorním kině Evald promítat životopisný snímek Palme. Jeden z vás může právě teď vyhrát dvě vstupenky a pobavit se i poučit. Ceny do soutěže věnoval Skandinávský dům.

  • Výherce získá vstup pro dvě osoby na projekci snímku Palme, která se uskuteční ve čtvrtek 4, února 2016 v 19:00 v kině Evald v Praze

severske_filmove_ctvrtky_bl_soutez_palme

 


Soutěžní otázka zní:

„Proběhne před samotným promítáním filmu Palme krátký úvod o faktech kolem atentátu?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 26. 1. 2016 do 1. 2. 2016.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte článek věnovaný aktuálnímu promínání v rámci Severských filmových čtvrtků.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Palme:palme_poster

Při příležitosti 30. výročí smrti Olofa Palmeho Vám přinášíme dokumentární film o životě a smrti jednoho z nejznámějších politiků 20. století. V pátek večer 28. února 1986 byl na ulici cestou z kina neznámým pachatelem zastřelen švédský premiér Olof Palme. Jeho smrt tvrdě zasáhla mnoho obyvatel země a navždy změnila nevinnou tvář Švédska. Film vypovídá o životě a kariéře tohoto ambiciózního i kontroverzního politika od mládí až po jeho smrt a umožňuje nám nahlédnout i do jeho soukromí prostřednictvím rodinných fotek a videa. Snímek získal ve Švédsku prestižní cenu Guldbagge za nejlepší dokumentární film, střih a hudbu.

Režie: Kristina Lindström, Maud Nycander

Hrají: Olof Palme, Lisbet Palme, Ingmar Bergman, Fidel Castro, Shirley MacLaine, Barbra Streisand, Benny Andersson, Michail Sergejevič Gorbačov, George Harrison, Jacqueline Kennedy,John Lennon, Paul McCartney,Richard Nixon,Ronald Reagan,Pete Seeger,Ringo Starr, Max von Sydow

Pravidla soutěže s Palme:

1. Soutěž probíhá v období od 26. 1. 2016 do 1. 2. 2016 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 2 výherci. Výhry do soutěže věnoval Skandinávský dům.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 3. 1. 2015.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů Skandinávskému domu.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 1. 2. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací