Sněhurka a lovec / Snow White and the Huntsman preview

[singlepic id=1533 w=120 h=120 float=left] Bella, Thor a Zrůda v pohádce o Popelce. Zajímavá kombinace.

 

 

Režisér Rupert Sanders nám již brzy odhalí svůj debut v podobě akčního dobrodružného dramatu Sněhurka a myslivec. V roli Sněhurky se nám představí ústřední hrdinka Twilight ságy Kristen Stewart. Bledá pleť ji sluší, takže zbývá jen posoudit, jak jí sedne role v tomto dramatickém eposu. V roli myslivce uvidíme mocného boha Thora Chrise Hemswortha, který vyměnil válečné kladivo za obyčejnou sekeru. K příběh o Sněhurce neodmyslitelně patří zlá královna. Tuto temnou roli ztvární Charlize Theron. Co myslíte, že ji v tomto příběhu odpoví zrcadlo na: „Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější“? Odpověď na tuto i další otázky bychom měli obdržet v polovině příštího roku. V naši kinech je premiéra naplánována na 31.5.2012.

Sněhurka Ruperta Sanderse by se měla nést v duchu epického akčního dobrodružství ve stylu Pána prstenů. Zlá královna se bude opět snažit zničit říší a v cestě ji bude stát krásná a spravedlivá Sněhurka. Proto vyšle vycvičeného lovce, myslivce, aby ji zabil.

Na tvorbě této dech beroucí podívané a novém přepracování již klasického příběhu o Sněhurce se kromě režiséra Ruperta Sanderse podílí Joe Roth, tvůrce Alenky v říši divů a Sam Mercer producent Šestého smyslu.

 Vychutnejte si první trailer: YouTube

 

Nabízíme i několik zajínavých fotografií a plakátů:

[singlepic id=1531 w=400 h=300 float=center]

 

[singlepic id=1532 w=400 h=300 float=center] Zdroj: collider.com

 

[singlepic id=1534 w=400 h=300 float=center]

[singlepic id=1535 w=400 h=300 float=center]

[singlepic id=1536 w=400 h=300 float=center]

[singlepic id=1537 w=400 h=300 float=center] trailers.apple.com

 

Podívejte se i na toto zajímavé video:

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací