Valentýnské předpremiéry komedie Zoolander No. 2 v multikinech

cinema_city_cinestar_gac_pcMáte svůj jedinečný výraz, který nastavujete objektivům fotoaparátů?


I supermodel Derek Zoolander (Ben Stiller) stárne. Pro něho a Hansela (Owen Wilson) už není ve světě modelingu místo. I přes to, že modelingový důchod klepe na dveře, jeho výrazy jsou nesmrtelné. Dokonce i po smrti se známé VIP osobnosti pyšní jeho legendárními pohledy. Kdo za takto stylově pojaté vraždy může? Kdo je vrah? To musí zjistit nejen Derek a Hansel, ale i sexy vyšetřovatelka (Penélope Cruz). Chcete-li vidět pokračování bláznové komedie v předpremiéře, pozvěte svou lásku do kina a vydejte se na speciální valentýnské projekce filmu Zoolander No. 2 v neděli 14. února 2016 do multikina Premiere Cinemas, Cinema City, Golden Apple Cinema a vybraných poboček CineStar.

Co: Valentýnská předpremiéra komedie Zoolander No. 2

Kdy: 14. února 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

zoolander_no_2_pc

 


Co: Valentýnská předpremiéra komedie Zoolander No. 2

Kdy: 14. února 2016

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

zoolander_no_2_cc


Co: Předpremiéra filmu Zoolander No. 2

Kdy: 14. února 2016

Kde: CineStar ČR (kromě CineStar Jihlava, Mladá Boleslav)

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

zoolander_no_2_cs


Co: Předpremiéra filmu Zoolander No. 2

Kdy: 14. února 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

Synopse filmu Zoolander No. 2:zoolander_no_2_plakat

Vzpomínáte si na Dereka Zoolandera? Svého času byl nejslavnějším manekýnem na světě. Jeho kolekce unikátních pohledů dokázala měnit fyzikální zákony. Když mu zlosyn Mugatu vymyl mozek, skoro zavraždil malajského premiéra. Zoolander byl též hlavní hvězdou stejnojmenné komedie, o které se mluví jako o kultovní, legendární a absolutně šílené. A protože chtěl její protagonista Ben Stiller jedničku ve všech směrech překonat, museli jsme si všichni pár let počkat na dokonalý scénář.

Uběhlo deset let a Derekovi (Ben Stiller), ani jeho kámošovi Hanselovi (Owen Wilson) už ve světě modelingu dávno pšenka nekvete. Pro něj jsou odepsaní a mrtví. Mrtvé (ale v pravém slova smyslu) začínají být i vybrané hudební celebrity, jejichž násilné konce spojuje jeden zvláštní detail – každého z nich našla policie s grimasou kopírující jeden z unikátních pohledů Dereka Zoolandera. Když takhle dopadne i Justin Bieber, rozhodne se hlavní a velmi sexy vypadající vyšetřovatelka (Penélope Cruz) pro velmi odvážný, leč také naprosto zoufalý pokus. Angažuje Dereka a Hansela a ti mají coby tajní agenti infiltrovat svět těch nejblyštivějších celebrit a najít v něm vraha dřív, než bys řekl Gaga. Aby jejich mise byla ještě o něco složitější, z vězení se právě dostal zlosyn Mugatu (Will Ferrell), který se za mřížemi doučil vše, co má umět správný záporák, a navíc tam pro Hansela a Dereka uchystal velmi brutální pomstu. Přehlídková mola budou už zase hořet.

Hrají: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Benedict Cumberbatch, Justin Bieber

Režie: Ben Stiller

Premiera v ČR: 18. 2. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací