Nedělní dětské předpremiérové projekce animáku Zootropolis: Město zvířat

cinema_city_cinestar_gac_pcNavštivte velkoměsto plné zvířátek.


Už jste se někdy podívali do nefalšovaného zvířecího města? V Zootropolis: Město zvířat žijí všechny zvířecí druhy hezky pohromadě, a je jedno, jestli se jedná o býložravce či masožravce. Ale i v idylickém městečku je nutné řešit zločiny. Jak se s touto situací vypořádá strážnice Judy Hopkavá, se můžete dozvědět již tuto neděli. Multikina si totiž připravila pro všechny kluky a holčičky celou řadu předpremiérových projekcí.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Zootropolis: Město zvířat

Kdy: 28. února 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

zootropolis_pc

 


Co: Předpremiéra filmu Zootropolis: Město zvířat

Kdy: 28. února 2016

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

zootropolis_cc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Zootropolis: Město zvířat

Kdy: 28. února 2016

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

zootropolis_cs


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Zootropolis: Město zvířat

Kdy: 28. února 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

zootropolis_gac

Synopse filmu Zootropolis: Město zvířat:zootropolis_mesto_zvirat_plakat

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka, Nicka Wilda.

Dobrodružnou animovanou komedii Zootropolis: Město zvířat od Walt Disney Animation Studios režírovali Byron Howard (Na Vlásku, Bolt: Pes pro každý případ) a Rich Moore (Raubíř Ralf, Simpsonovi). Pomocné režie se ujal Jared Bush (seriál Penn Zero: Part-Time Hero).

Hrají: Idris Elba, Jason Bateman, Kristen Bell, J.K. Simmons, Alan Tudyk, Octavia Spencer, Katie Lowes, Jenny Slate, Bonnie Hunt, John DiMaggio, Maurice LaMarche, Don Lake, Byron Howard, Josh Dallas, Ginnifer Goodwin, Mark Rhino Smith, Nate Torrence, Tommy Chong, Shakira, Raymond S. Persi, Della Saba, Fuschia!, Jesse Corti, Tommy ‚Tiny‘ Lister, Leah Latham, Rich Moore, Kath Soucie, Jared Bush, Josie Trinidad, John Lavelle

Režie: Byron Howard, Jared Bush, Rich Moore

Premiera v ČR: 3. 3. 2016 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací