Kde sledovat přímý přenos předávání Oscarů 2016 v televizi a na internetu?

oscars_2016_poster1Seďte při vyhlášení 88. výročních cen Americké filmové akademie v první řadě.
 
 
 
Ať říkají herci, herečky, režiséři a tvůrci cokoliv, každý z nich touží po zlatém ocenění a metě nejvyšší. Slavnostní předávání Oscarů se letos uskuteční v americkém Los Angeles ji po osmaosmdesáté. Pokud máte Los Angeles tak trochu z ruky, ale chcete být při tom, až se rozlouskne tolikrát omílaná otázka: „Podaří se Leonardovi letos konečně zabodovat?“ Česká televize vyslyšela přání nespočtu filmových fanoušků a my tak budeme moci v noci z neděle 28. února na pondělí 29. února 2016 slevovat předávání Oscarů živě se simultánním českým překladem. Vysílání odstartuje na stanici ČT 2 v noci 29. února 2016 ve 2:30.

Ani americká strana nezůstává pozadu. Nacházíte-li se na americkém území nebo máte možnost sledovat americké vysílání, budete moci vidět vše, všechny a všude. Co si slavní letos oblékli, bude k vidění při chůzi na červeném koberci, kterou nám zprostředkuje oficiální stream The Oscars. Pohled do zákulisí bude k vidění na The Oscars Backstage. Poprvé v historii bude běžet přímý přenos předávání live na kanále ABC.

Ještě než se moderátor večera Chris Rock ujme mikrofonu, podívejte se na letošní nominace a sérii plakátů. Máte své osobní favority na vítěze?
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací