Legendární Kmotr bude k vidění v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaItalská mafie bude okupovat síť multikin Premiere Cinemas.

„Udělám mu nabídku, kterou nebude moci odmítnout.“ Tato legendární filmová věta opět zazní v přítmí kinosálu. Nezapomenutelné gangsterské drama Kmotr z roku 1972 se vrací do kin. V rámci nové filmové sekce Premiere Extra ho budete moci zhlédnout ve středu 9. března 2016 v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích.

Co: Speciální projekce filmu Kmotr

Kdy: 9. března 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

kmotr_pc

Synopse filmu Kmotr:kmotr_plakat

Kmotr je naprostou legendou, která dalece překračuje svůj žánr. Je jedním z nejlepších filmů historie patřících zároveň mezi divácky nejoblíbenější snímky vůbec. Natočil ho slavný Francis Ford Coppola podle stejnojmenné knihy Maria Puza. Už proto, že se sám spisovatel podílel na scénáři, jde o podívanou vskutku fenomenální. Kmotr je přelomové dílo své doby nejen umělecky, ale i komerčně, protože si ho zamilovali nejen akademici, ale i všichni filmoví fanoušci.
Kmotr je příběhem newyorské mafiánské rodiny Corleonů, v jejímž čele stojí vážený don Vito. Režisérovi se ve filmu povedlo přesně popsat prostředí organizovaného zločinu v Americe po druhé světové válce na příkladu hierarchicky organizované italské mafie začleněné do tehdejší společnosti. Divák sleduje boj o moc, rodinné pnutí a předávání pomyslného žezla synovi.
Snímek získal tři Oscary – za nejlepší film, scénář podle předlohy a nejlepší mužský herecký výkon a teď se vrací pro nadšené fanoušky opět na velká plátna českých kin, kam po právu patří.

Režie: Francis Ford Coppola

Hrají: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Richard S. Castellano, Robert Duvall, Sterling Hayden, John Marley, Richard Conte, Al Lettieri, Diane Keaton, Abe Vigoda, Talia Shire a další

V kinech v ČR: od 3. března do 7. dubna 2016 (Pannonia Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací