Dětská neděle s filmem Kocour v botách (2D, 3D) v CineStar

[singlepic id=891 w=192 h=144 float=left] Kocour v botách je ta pravá pohádka na listopadovou neděli.

 

Venkovní teploty nám klesají pod bod mrazu, na horách, ale i v nižších polohách se objevuje první sníh a chodníky i silnice kloužou jako kluziště. Není nic lepšího, že se usadit pěkně v příjemném a útulném teple kinosálu a podívat se na hezkou pohádku. Tentokrát si multikino CineStar přichystalo na tradiční akci Dětská neděle vskutku jedinečnou podívanou. Kocour v botách je stálicí filmového nebe a dočkal se  již mnoha podob. Kocoura, kterého potkáme na plátnech kin letos, jsme již několikrát viděli v sérii filmů o Shrekovi. Tentokrát studio DreamWork dopřálo hrdinovi, který „nebýval žádné koťátko“ samostatný celovečerní film. Zajděte se do CineStaru podívat, jak se jim dobrodružství Kocoura v botách povedlo.

 

Co: Dětská neděle s filmem Kocour v botách (2D, 3D)[singlepic id=1557 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 27. listopadu 2011

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse:

Ve filmu zastihnete titulního hrdinu v době, která časově předchází setkání se zeleným zlobrem. Je to psanec a zločinec, na jehož hlavu vypsali bohatou odměnu, ale copak by ty obrovské černé oči dokázaly podvádět a krást? Všechno určitě musí být úplně jinak, což se taky vzápětí potvrdí, když se kocour v honbě za třemi kouzelnými fazolkami ocitne tváří v tvář Valdovi Cvaldovi, nejlepšímu kamarádovi z dětství, který ho jednoho nepěkného dne podrazil tak, že se z kocoura stala štvaná zvěř. A z Valdy Cvaldy nepřítel. Navzdory intuici se společně s ním a mazanou kočičí zlodějkou Čiči tlapičkou vydává vstříc dobrodružství, během něhož se utká s nebezpečnými zločinci jménem Jack a Jill, navštíví vzdušné zámky, zachrání rodné město a možná i očistí své jméno. Pokud ho ovšem Valda Cvalda znovu nepodrazí.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací