Nedělní dětské předpremiérové projekce animovaného dobrodružství Kung Fu Panda 3

cinema_city_cinestar_gac_pcHůlky připravit, plnou mísu knedličů naaranžovat a jde se jíst.


Neohrabaný medvídek Kung Fu Padna 3 opět stojí před zapeklitým úkolem. Má se stát nejen učitel, ale možná i zachránce mnoha duší udatných bojovníků. Co myslíte, povede se mu to? Černobílý hrdina rozvlní své tukové polštářky v předpremiéře již tuto neděli, tedy 13. března 2016 v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu b

Kdy: 13. března 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

kung_fu_panda_3_pc

 


Co: Předpremiéra filmu Kung Fu Panda 3

Kdy: 13. března 2016

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

kung_fu_panda_3_cc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Kung Fu Panda 3

Kdy: 13. března 2016

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

kung_fu_panda_3_cs


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Kung Fu Panda 3

Kdy: 13. března 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

kung_fu_panda_3_gac

Synopse filmu Kung Fu Panda 3:kung_fu_panda_3_plakat

Těžká váha se blíží!

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu do šířky urostlý panda Po. Zdálo by se, že ve dvou předchozích dílech Po dosáhl nejvyššího možného stupně tím, že se stal Dračím bojovníkem. Ale to je velký omyl. Před Poem stojí nová velká výzva. Jeho milovaný učitel Sifu jej totiž seznámí s dalším úkolem, který jej má ještě více zdokonalit v umění kung-fu: Po se musí stát učitelem.

A to je právě ten jediný úkol, z kterého má Po tak trochu hodně strach. Během svého prvního tréninkového výcviku, má totiž na starosti Pětku, tedy ty nejlepší z nejlepších kung-fu bojovníků v celé Číně. Po se pokouší v jemnostech kung-fu poučit své idoly – Tygřici, Opičáka, Zmiji, Jeřába a Kudlanku. Místo toho v tréninkovém sále, v tomto prostoru disciplíny, cti a duchovního cvičení, zavládne naprostý chaos. Přerod studenta v učitele ale není jediným pozdvižením v Poově životě. Znenadání se objeví jeho dávno ztracený biologický otec. Setkání je to šťastné a společně odcestují do ukrytého pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny.

Ale pak jako vichřice proletí celou Čínou padouch Kai a pomocí nadpřirozených schopností začne porážet všechny mistry kung-fu. Po musí dokázat nemožné: stát se dobrým učitelem a vyškolit v umění kung-fu celou partu legraci milujících, těžkopádných pandích příbuzných a proměnit je ve společenství Kung Fu Pand. Poovi je slovo “nemožné” naštěstí zcela cizí.

Hrají (hlasy): Ondřej Brzobohatý, Pavel Šrom, Petr Pelzer, Regina Řandová, Zdeněk Maryška, Filip Švarc, Michal Holán. Libor Bouček

Režie: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh

Premiera v ČR: 17. 3. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací