Dětská neděle s filmem Velká vánoční jízda v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Odhalte tajemství Santy Clause v CineStar.

 

 

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak je to možné, že během jedné noci zvládne jedna osoba objet celý svět a nadělit dárky všem dětem? Odpověď na tuto a mnoho dalších otázek ohledně Santy Clause obdržíte při sledování filmové pohádky Velká vánoční jízda. Tento magický 3D příběh z dílny studia Aardman si můžete vychutnat během Dětské neděle 11. prosince 2011 v CineStar. Neváhejte již ani minutku, sbalte děti a vyražte si užít pohádkovou předvánoční neděli. Pro malé návštěvníky jsou opět připraveny drobné dárky a soutěž o zajímavé ceny.

 

Co: Dětská neděle s filmem Velká vánoční jízda [singlepic id=1568 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 11. prosince2011

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse:

Počítačově animovaný 3D snímek Velká vánoční jízda studia Aardman konečně nabízí odpověď na otázku, která nedá spát žádnému dítěti: Jak jen to Santa dělá, že dokáže během jedné noci nadělit všechny dárky? Odpovědí na ni je existence Santovy provozní základny ukryté pod Severním pólem, která je plná veselí a té nejmodernější techniky. Jádrem celého filmu je ale příběh, jehož složky jsou jako vystřižené z klasického vánočního příběhu – úsměvně nefunkční rodina a nečekaný hrdina: Santův nejmladší syn Arthur. Když Santův fascinující podnik omylem vynechá jedno dítě ze stovek milionů, o které se stará, vydává se nejméně schopný člen rodiny Clausů na bizarní a vzrušující závod s časem, během kterého má za úkol doručit poslední vánoční dárek na světě dřív, než se rozední.

 

Český trailer:

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací