Jaro na Stream.cz bude plné chutí a vůní

tiskovka_stream_032016_foto_06Internetová televize Stream.cz představila na tiskové konferenci nový jídelníček, tedy vlastně program.

„Nechceme být televizí jednoho seriálu, původní hranou tvorbu bychom rádi posunuli dál prostřednictvím nově vytvořené scenáristické skupiny. Pozornost ale budeme soustředit i na hudební formáty, dětský obsah a nezávislou publicistiku,“ říká šéfproducent Lukáš Záhoř a jarní tisková konference jeho slova dvakrát podtrhává.  V blízké době je v plánu i oslovení televizního publika. Stream.cz totiž dokončuje vývoj vlastních aplikací pro Apple a Android TV.

V Mánesu se sešla celá řada tvůrců a herců, kteří nejen zveřejnili, kam se naše oblíbené pořady posunou, ale i představili nemálo novinek. Opět se setkáme s reportérem Janem Tunou a jeho spotřebitelsko-investigativním týdeníkem A DOST!, kde se snaží upozornit na to, že my Češi nemáme žaludky druhé kategorie. Chybět nebudou ani nové díly pořadů Gabrien vs. či ONE MAN SHOW. Kazma prozradil, že seriál potřeboval nového střihače a obyčejný pohovor nepřipadal v úvahu. Na 250 odvážných kandidátů čekalo opravdu netradiční výběrové řízení. Jak to vypadalo, zjistíme již v dubnu.

Jak již nadpis naznačil, nové pořady se budou převážně točit kolem jídla. Pod záštitou Romana Vaňka vznikl Luxus na talíři, servírující nám tradiční tuzemské pokrmy v moderním pojetí. Šéfkuchařskou čepici si nasadí třiatřicetiletý Robert Mikluš. Foodblogerka Veronika Kokešová alias Koko se zaměřila na základ všech kulinářských skvostů, a to jsou vývary. Jídlo a smích umně mixují animované Pohádky z lednice. Buřtík Špekáček, paprička Feferonka, Utopenec, Tlačenka, Točeňák a další obyvatelé lednice budou řešit svoje každodenní problémy.

Říká se, to nejlepší nakonec, a o nově připravovaném seriálu Casting to rozhodně platí. Majitelka castingové agentury Jana Plodková, její asistent Jakub Žáček a hypochondrický manžel Marek Daniel nás budou s humorem provázet prostředím castingových agentur. Kromě zmíněného tria budeme moci sledovat eskapády Vojty Dyka, Lukáše Pavláska, Pavla Lišky, Marthy Issové, Jana Budaře a dalších hrajících sami sebe.

Jak to na tiskové konferenci internetové televize Stream.cz vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací