První oficiální trailer John Carter

[singlepic id=1569 w=120 h=120 float=left] Disney uvedl první trailer k filmu John Carter.

 

 Máte rádi kombinaci akce, dobrodružství a fantasy? Pokud ano, tak film John Carter by měl být to pravé pro vás. Světlo světa spatřil první trailer a vypadá opravdu velkolepě. Vidíme v něm souboje na život a na smrt s obludnými monstry v aréně, ale i mimo ni, mimozemské rasy a jejich architekturu a v neposlední řadě propracované vesmírné stroje.

Od oscarového tvůrce Andrew Stantona přichází film John Cartet – akčně-dobrodružná výprava na záhadné a exotické planetě Barsoom (Mars). John Carter je natočen dle klasické knižní novely od Edgara Rice Burroughse, jehož bezbřehá fantasie sloužila jako inspirace pro mnoho filmových tvůrců. Film vypráví příběh bývalého vojenského kapitána Johna Cartera (Taylor Kitsch), který se ocitne na Marsu, kde je zapojen do epického konfliktu mezi obyvateli planety mezi nimiž je i Tars Tarkas (Willem Dafoe) a okouzlující Princezna Dejah Thoris (Lynn Collins). Ve světě na pokraji kolapsu John Carter znovu objevuje svoji lidskost, když zjišťuje, že osud planety Barsoom a její obyvatel leží v jeho rukách.

Premiéra filmu John Carter  je u nás naplánována na 8.3.2012.

 

První oficiální trailer John Carter:

 

 

Plakaty John Carter:

[singlepic id=1570 w=640 h=480 float=center]

 

[singlepic id=1569 w=640 h=480 float=center] Zdroj: impawards.com

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací