Diváci v pražském IMAX uvidí Mission: Impossible 4 – Ghost Protocol mezi prvními na světě

[singlepic id=1571 w=120 h=120 float=left] Ethan Hunt míří počtvrté mezi nás v Mission: Impossible.

 

 

Většina z vás jistě ví, že spousta záběrů z poslední Mission: Impossible byla natáčena v Praze. Šťastlivci mohli potkat hollywoodskou star Toma Cruise, jak se prochází po Pražském hradě, v Haštalské a Kozí ulici nebo na Vyšehradě. Dny, týdny a měsíce ubíhaly a slavnostní okamžik je konečně tu. Mission: Impossible – Ghost Protocol se bude v našich kinech promítat již od 15. prosince. Dokonce se 14. prosince uskuteční v kině IMAX slavnostní předpremiéra. V amerických kinech IMAX bude film uveden 16. prosince. V ostatních běžných kinech a kinosálech se M:I 4 objeví téměř až o týden později.

Mission: Impossible – Ghost Protocol je primárně určen pro kina IMAX a diváci v pražské Flóře si budou moci vychutnat jedinečný zážitek z promítání. Určité sekvence jsou natočeny speciální IMAX kamerou a plátno se zhruba na  30 minut roztáhne do maximálních rozměrů, aby se váš prožitek ze speciálních akčních scén ještě umocnil.

Nezbývá nám nic jiného, než začít odškrtávat dny na kalendáři, než se budeme moci vydat s Ethanem Huntem (Tom Cruise), Jane Carter (Paula Patton), Benji Dunnem (Simon Pegg) nebo Brandtem (Jeremy Renner) na nesplnitelnou misi.

 Zdroj: life.ihned.cz

[singlepic id=1572 w=400 h=300 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací