Deset „nej“ trailerů roku 2011

 [singlepic id=256 w=120 h=120 float=left] Nominace Filmových cen Červeného koberceTrailer roku.

 

Trailer je něco jako předkrm filmového menu, má vám naladit chuťové pohárky na hlavní chod v podobě filmu. Některým trailerům se to daří na výbornou, ale mnohé od další konzumace spíše odradí. Vybrali jsme deset „nej“ trailerů, které jste u nás mohli zhlédnout v roce 2011. Dáte přednost vtipu, velkoleposti, originalitě nebo „cool“ vzhledu? Vyberte Trailer roku Červeného koberce pro rok 2011 a vyhrajte tak některou z filmových cen.

 

Pro rok 2011 bylo nominováno na cenu Červeného koberce v kategorii Trailer roku těchto deset adeptů:

 

Doba ledová 4: Země v pohybu

Krysoveverka nám letos představila již čtvrté pokračování Doby ledové. I když ze samotného filmu v tomto traileru moc neuvidíme, krysoveverka je jak jinak než opět naprosto skvělá. Podívejte se na trailer, u kterého jsme se letos nejvíce zasmáli.

 

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2

Závěr nejúspěšnější série všech dob se nám představil tímto ukázkovým trailerem, který v letošním výběru nemůže chybět.

 

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Ethan Hunt do našich kin dorazí 15. prosince. Ať už film dopadne jakkoliv, této upoutávce nemůžeme upřít dokonalý střih, hudební doprovod a ten nejvíc „cool“ nádech jaký jsme letos mohli vidět.

 

Muži v naději

Co si budeme povídat, české trailery se toho od těch zahraničních ještě moc nenaučily. Ale tento se nám líbí a věříme, že ze všech českých trailerů nalákal nejvíce lidi do kina.

 

Rango

Splynout s okolím a být doslova neviditelný, je charakteristickou vlastnosti každého chameleona. Jen Rangovi to bohužel nikdo neřekl a vyčnívá vždy a všude. Nejvypráhlejší animovaný film tohoto roku.

 

Sucker Punch

Zde je to naprosto jednoduché – vizuálně nejlepší upoutávka tohoto roku, která musela navnadit snad každého.

 

Super 8

Nejvíce „retro“ film roku 2011 působí náležitě stylově i v traileru, na který se mimochodem poměrně dlouho čekalo, jelikož informace k Super 8 unikaly opravdu pomalu.

 

Temný rytíř povstal

Na film si ještě počkáme dlouho, ale traileru jsme se letos již dočkali. Doposud poslední oznámené setkání s Batmanem nese název The Dark Knight Rises.

 

Transformers 3: Temná strana Měsíce

Nejvelkolepější podívaná roku s robustním rozpočtem a pořádně nabitým trailerem. Napadá vás snad jiná volba?

 

Twilight sága: Rozbřesk 1. část

Nebylo opěvovanější upoutávky poslední doby, která se zároveň stala terčem kritiky miliónů. To je Rozbřesk část 1.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací