Exkluzivní předpremiérová projekce filmu Orel Eddie v multikině Cinema City Slovanský dům

cinema-city-nahled-whiteCesta za velkým sportovním snem začíná.

Máte sen, ale myslíte si, že jeho splnění je nemožné? Své o tom ví i Edwards (Taron Egerton), který touží reprezentovat svoji zemi na olympijských hrách. I přes značné rezervy Eddie nepolevuje a jde si neochvějně za svým cílem. Doprovázejte ho na jeho cestě spolu s trenérem Hugh Jackman a zajděte si na exkluzivní předpremiéru životopisného snímku Orel Eddie v multikině Cinema City Slovanský dům.

Co: Exkluzivní předpremiéra filmu Orel Eddie

Kdy: 9. dubna 2016

Kde: Cinema City Slovanský dům

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

orel_eddie_cc

Oficiální synopse filmu Orel Eddie:orel_eddie_2016_plakat

Inspirováno skutečným snem

Touha splnit si životní sen je motorem snad každého z nás. Ale takový motor, jaký v sobě skrývá už od dětství Michael Edwards (Taron Egerton), nemá jen tak někdo. Jeho touha je zdánlivě prostá a přímočará: Stát se olympionikem a reprezentovat Velkou Británii na některých olympijských hrách v nějakém sportu, celkem jedno ve kterém. A tak malý Michael vyzkouší mnoho různých atletických disciplín, aby sebe i své okolí ujistil o nedostatku jakéhokoliv sportovního talentu ve sportech, které by mu umožnily účast na letních olympijských hrách. Proto se soustředí na hry zimní. Ale ani ve sjezdovém lyžování nemá zrovna moc štěstí a ani talentu. Většina lidí by to už dávno vzdala, ale Michael takovým měkkotou není. Jeho poslední šancí jsou skoky na lyžích, a to především díky tomu, že v Británii není moc skokanů s olympijskými ambicemi. Vlastně tu nejsou žádní.

Režie: Dexter Fletcher

Hrají: Taron Egerton, Hugh Jackman, Christopher Walken, Keith Allen, Tim McInnerny, Rune Temte, Jo Hartley

Premiera v ČR: 14. 4. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací