Nejen dětské předpremiérové projekce filmu Kniha džunglí

cinema_city_cinestar_gac_pcPoznejte zákony džungle.



Víte, kdo to je Mauglí? Pokud ne, už brzy se s ním seznámíte. Lidské mládě vychovávané vlčí rodinou uprostřed divočiny zve na vizuální dobrodružství plné úžasných zvířat. I když snímek Kniha džunglí oficiálně vstoupí do kin až 21. dubna 2016, vy si můžete zajít na některou z předpremiérových projekcí v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar či Golden Apple Cinema již tuto neděli, tedy 10. dubna 2016.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Kniha džunglí

Kdy: 10. dubna 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

kniha_dzungli_pc

 


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Kniha džunglí

Kdy: 10. dubna 2016

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

kniha_dzungli_cc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Kniha džunglí

Kdy: 10. dubna 2016

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

kniha_dzungli_cs


Co: Předpremiérová projekce filmu Kniha džunglí

Kdy: 10. dubna 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

kniha_dzungli_gac

Synopse filmu Kniha džunglí:kniha_dzungli_2016_plakat2

Kniha džunglí, kterou režíruje Jon Favreau („Iron Man”), je hraný celovečerní velkofilm podle překrásných povídek Rudyarda Kiplinga inspirovaný klasickým animovaným stejnojmenným snímkem od studia Disney. Jeho hrdinou je chlapec Mauglí (nováček Neel Sethi), člověčí mládě vychované v džungli vlčí smečkou. Do džungle však přichází hrozivý tygr Šér Chán, jenž si nese jizvy způsobené člověkem. Šér Chán chce zničit vše, co vnímá jako ohrožení a Mauglí cítí, že již v džungli není vítán. A tak opouští svůj domov a vydává se na dobrodružnou cestu plnou poznání. Provází ho přísný mentor, pardál Baghíra, a veselý medvěd Balú. Cestou džunglí se Mauglí setká se zvířaty, které to s ním nemyslí vždy dobře. Patří mezi ně krajta Ká, jejíž svůdný hlas a pronikavý pohled hypnotizují člověčí mládě, a marnivý král Ludvík, který se snaží Mauglího přemluvit, aby mu prozradil tajemství překrásného, leč smrtonosného Rudého květu: ohně.

Kniha džunglí v sobě přirozeně snoubí výkony herců s fotorealistickou počítačovou animací zvířat a prostředí. Diváci se ocitnou v moderně generovaném příběhu zasazeném do okouzlujícího a životem překypujícího prostředí džungle.

Hrají (hlasy): Ben Kingsley, Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Garry Shandling, Emjay Anthony, Lupita Nyong’o, Giancarlo Esposito, Neel Sethi, Ritesh Rajan, Sara Arrington, Madeleine Favreau, Kendrick Reyes

Režie: Jon Favreau

Premiera v ČR: 21. 4. 2016 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací