DVD a Blu-ray Star Wars: Síla se probouzí pokřtili Polívka, Kohák a Fingerhutová

star_wars_sila_se_probouzi_blu_rayStar Wars: Síla se probouzí, má za sebou další významný životní mezník.

Ve středu 20. dubna 2016 se začala psát nová kapitola Hvězdných válek. V tento den totiž do prodeje vstoupilo DVD a Blu-ray s filmem Star Wars: Síla se probouzí. Při této příležitosti proběhl v obchodním centru Nový Smíchov křest, který se konal pod bedlivým dohledem stormtrooperů i rytířů Jedi. Lahve sektu, kterou bylo zkropeno DVD plné mezigalaktických soubojů, se chopil režisér a herec Jakub Kohák se synem, herec Vladimír Polívka a herečka a modelka Štepánka Fingerhutová. Na pomoc jim přišel i hudebník Petr Kutheil. S prázdnou neodešli ani ostatní účastníci akce. Zejména pro děti byla připravena celá řada soutěží o balíčky filmových cen. Všichni zájemci se mohli vyfotografovat s některou z legendárních postaviček Star Wars.

Info o filmu Star Wars: Síla se probouzí: 
Vizionářský režisér J.J.Abrams natočil snímek, který se stal filmovou událostí všech generací po celém světě. Kylo Ren a zlověstný První řád vstávají z popela Impéria. Luke Skywalker je nezvěstný, a to v době kdy ho zrovna galaxie nejvíc potřebuje. Vynalézavá Rey a bývalý stormtrooper Finn spojí síly s Hanem Solem a Chewbaccou a vydávají se na cestu za nadějí, která jako jediná může obnovit mír v galaxii.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací