Deset „nej“ 3D filmů roku 2011

 [singlepic id=256 w=120 h=120 float=left] Nominace Filmových cen Červeného koberce3D film roku.

 

 

Trendem poslední doby je přidávat třetí rozměr všude kam se dá. Někde 3D působí násilně, jindy ho ani nezaregistrujete, občas nastane dokonalá symbióza a další rozměr se podaří do filmu zakomponovat tak šikovně, že váš zážitek v kině ještě umocní. Vybrali jsme pro vás 10 „nej“ 3D filmů, které jste mohli v našich kinech tento rok vidět. Udělte cenu Červeného koberce vašemu 3D favoritovi a vyhrajte filmovou cenu.

 

Pro rok 2011 bylo nominováno na cenu Červeného koberce v kategorii 3D film roku těchto deset adeptů:

 

[singlepic id=1591 w=320 h=240 float=right]

Auta 2

NEJvytuněnější 3D animák tohoto léta. Auta od Pixar Animation Studios a Walt Disney Studios po 5ti letech opět vtrhly na plátna kin. Blesk McQueen, Burák a ostatní staří známí z Kardanové lhoty u Silnice 66 nás vzali na bláznivou 3D jízdu ulicemi Japonska, Itálie, Francie a Anglie.

 

[singlepic id=1592 w=320 h=240 float=right]

Kocour v botách

NEJroztomilejší 3D podívaná zimních dnů. Studio Pixar a DreamWorks spolu od nepaměti válčí. Prim a vítěznou cenu již několik let svírá v rukou Pixar. Studio DreamWorks letos vyrazilo do boje s Kocourem v botách. Tento 3D animák o zrzavém kocourkovi v sobě snoubí vtip, roztomilost a akci.

 

[singlepic id=1593 w=320 h=240 float=right]

Na vlásku

NEJvtipnější animovaný 3D muzikál jsme mohli v našich kinech zhlédnout začátkem roku. Na vlásku studia Disney mile překvapilo mnoho spokojených diváků. Tato podívaná pro malé i velké vznikla na motivy pohádky bratří Grimmů a příjemně pobavila všechny, kdo si na ni zašel podívat do kina.

 

[singlepic id=1594 w=320 h=240 float=right]

Nezvratný osud 5

NEJvymazlenější 3D horor letošního léta. S třetím rozměrem se v hororech dá doslova kouzlit. Kdo viděl některý z Nezvratných osudů ví, co od filmu očekávat. Schéma všech 5 dílů je více méně stejné, ale v originálních a neotřelých úmrtí se dá s 3D opravdu vyhrát. Ovšem tato zábava není pro každého.

 

[singlepic id=1605 w=320 h=240 float=right]

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

NEJpirátštější 3D plavba. Když se řeknou Piráti z Karibiku, všem se zajisté vybaví Johnny Depp a jeho Jack Sparrow. Letos se s barvitou posádkou mořských krys vydal na plavbu po vlnách podivna.

 

[singlepic id=1595 w=320 h=240 float=right]

Thor

NEJbožtější 3D dobrodružství mnoha světů. Thor není zrovna poslušným synem a vzorem. Jeho ego a srdce podstoupí těžkou zkoušku a navíc bude muset zachránit celý svět od zkázy. Kenneth Branagh skloubil akci, vizuální efekty, lásku, ale i humor do nezapomenutelné 3D podívané.

 

[singlepic id=1596 w=320 h=240 float=right]

Tintinova dobrodružství

NEJmysterióznější 3D animák Stevena Spielberga. Tintin, pes Filuta, kapitán Haddock, Tkadlec a Kadlec s hlasy známých osobností jako jsou Jamie Bell, Daniel Craig, Andy Serkis, Simon Pegg a Nick Frost. To vše a ještě mnohem více v sobě skrývá film Tintinova dobrodružství 3D.

 

[singlepic id=1597 w=320 h=240 float=right]

Transformers 3

NEJvýbušnější 3D popcornovka letních dnů. Michael Bay natočil již třetí pokračování o hodných a zlých robotech z vesmíru na naší planetě. 3D stojí opravdu za to a na Rosie Huntington-Whiteley se hezky kouká. Ale Megan Fox byla Megan Fox.

 

 [singlepic id=1598 w=320 h=240 float=right]

V peřině

NEJčeštější 3D film roku. První 3D český hraný muzikál nesměl v našem výběru chybět. Aspoň jedno želízko v ohni v této kategorii pro Českou republiku. V peřině F. A. Vrabce vypráví jak o reálném, tak snovém světě.

 

[singlepic id=1599 w=320 h=240 float=right]

Zelený sršeň

NEJhrdinštější 3D film poslední doby. Michel Gondry natočil bláznivou a vizuálně propracovanou zelenou jízdu o dvojici nesourodých mstitelů. Třešinkou na dortu jsou záporák Christoph Waltz a sexy Cameron Diaz.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací