V multikině Premiere Cinemas budeme odkrývat Tajemství Divadla Sklep

premiere_cinemas_logo_redOslavte s Divadlem Sklep jeho 45. výročí v Premiere Cinemas.

V úterý 10. května 2016 se bude v multikinech Premiere Cinemas oslavovat. V rámci sekce Premiere Extra tu totiž budete moci zhlédnout úžasný dokument Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa, který nás provede nejen jeho pětačtyřicetiletou historií prostřednictvím archivních záběrů a fotografií, ale seznámí nás i s herci a pozoruhodným zákulisím.

Co: Projekce filmu Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa – Premiere Extra

Kdy: 10. května 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

tajemstvi_divadla_sklep_pc

Synopse filmu Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa:tajemstvi_divadla_sklep_plakat_pc

Náš film bude vyprávět o tajemství Divadla Sklep, jeho historii a současnosti a postupně zkoumat principy jeho obdivuhodně dlouholeté existence a soudržnosti, portrétovat jeho osobnosti. V postupném odkrývání toho, kdo jsou lidé ze Sklepa, co to je Sklep a jaký je jeho příběh, zjistíme, že má své tajemné mysterium, které může být klíčem k záchraně současného zdivočelého světa zmítaného krizí a chaosem. Film je z části „paradokument“ složený z autentických výpovědí, situací skutečných i hraných, divadelních scének, vědeckých experimentů a animací. Ve filmu uvidíte představitele Divadla Sklep, za všechny jmenujme tyto: Davida Vávru, Milana Šteindlera, Tomáše Hanáka, Jiřího Fero Burdu, Roberta Nebřenského, Ondřeje Trojana, Václava Marhoula, David Nolla, Františka Vášu, Janu Hanákovou, Terezu Kučerovou, Martu Marinovou. Kromě herců budou v dokumentu účinkovat také vědecké kapacity, např. ekonom Tomáš Sedláček, psycholog Radek Ptáček či filozof Erazim Kohák.

Režie: Olga Dabrowská

Hrají: David Vávra, Milan Šteindler, Tomáš Hanák, Jiří Fero Burda, Ondřej Trojan a další

V kinech ČR od: 5. 5. 2016 (Bio Art Production)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací