Internetová televize Stream.cz servíruje vysokou gastronomii, lidové vaření i food seriál

tiskovka_stream_0516_foto_07Tip Míry Hejduka: „Se sýrem eidamem je to jak se ženskýma – určitě lepší třicítka než pětačtyřicítka.“

Jídlo světem vládne. Pořady o vaření kralují v televizních programech. Pozadu nezůstala ani internetová televize Stream.cz, ale jistě tušíte, že na nás nečeká nic tradičního. Herci i tvůrčí tým se sešli v jedné pražské restauraci, aby nám představili menu, které si pro nás připravili na měsíc květen a červen.

V pondělí se bude servírovat Luxus na talíři. Jak již název napovídá, připravovat se budou skutečné kulinářské skvosty. Běloskvoucí rondon si oblékl herec Robert Mikluš, který je přesvědčen, že základem všeho jsou prvotřídní, kvalitní a finančně dosti nákladné suroviny. Pokud si chcete připravit některý z pokrmů pod dohledem šéfkuchaře Mikluše, připravte si ovčí mozeček, 22karátové zlato či koňak Rémy Martin Louis XIII (jeho cena začíná již na 48 990 Kč za lahev). Záštitu nad tímto humorným pořadem převzal Roman Vaněk.

Naopak středa se bude vyznačovat kuchtění „za nula nula prdlačky“. Míra Hejduk (Roman Mrázik) ve svých pořadech Vaříme s Mírou představí recepty, které nasytí, děti je zbožňují a ještě nám zbyde na pivo. Kdo by si nechtěl připravit tatarák ze salámu či gothajburger, že? Naprostou novinkou je páteční seriál Žrouti, který propojuje oba kulinářské projekty. Míra a Robert tak dostanou prostor ke konfrontaci svých kuchařských stylů a neštítí se přitom opravdu čehokoliv. Žrouti zkrátka nejsou pro slabé povahy. V seriálu se kromě Roberta Mikluše a Romana Mrázika představí i Jana Plodková, Zuzana Stavná, Václav Kopta, Pavel Šimčík a další herci.

Stream.cz nezapomíná i na čtenáře a vydává kuchařku 2v1. Recepty z pořadů Luxus na talíři a Vaříme s Mírou naleznete pohromadě v jedné publikaci. Jak to na představení nových pořadů a křtu kuchařské knihy vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací