Předpremiéra filmu Svátek matek v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_red Maminky, tato předpremiérová projekce v Premiere Cinemas je pro vás všechny.

Dokážete si představit dětství a život vůbec bez pečující maminky? Mámy nás milují, vždy nás podpoří, pofoukají rozbité kolínko či nás obejmou, když to s princem na bílém koni nedopaden zrovna pohádkově. Svátek matek je romantickou komedií plnou velkých jmen. Na předpremiérovou projekci snímku v moderním multikině Premiere Cinemas jsou zvány nejen všechny mámy. Před filmem se můžete nechat zkrášlit a zkusit štěstí v tombole s MARY KAY.

Co: Předpremiéra filmu Svátek matek

Kdy: 16. května 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

svatek_matek_pc

Synopse filmu Svátek matek:den_matek_2016_plakat

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě.

Hrají: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson

Režie: Garry Marshall

Premiera v ČR: 19. 5. 2016 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací