Předpremiérové projekce filmu X-Men: Apokalypsa v Premiere Cinemas a dalších multikinech

cinema_city_cinestar_gac_pcV multikinech se bude bojovat za záchranu lidstva.

 

První a nejsilnější mutant Apocalypse (Oscar Isaac) se probudil po tisíciletém spánku a opět touží po moci a nadvládě. Podaří se mu nastolit nový světový řád? To se dozvíme již 19. května 2016, kdy akční fantasy X-Men: Apokalypsa vstupuje do českých kin. Pro nedočkavé fanoušky si multikina Cinema City (pouze členové klubu), CineStar, Golden Apple Cinema a moderní Premiere Cinemas připravila na středu 18. května 2016 celou řadu předpremiérových projekcí.

Co: Předpremiéra filmu X-Men: Apokalypsa

Kdy: 18. května 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

x-men_apokalypsa_pc


Co: Předpremiéra filmu X-Men: Apokalypsa pro členy věrnostního clubu

Kdy: 18. května 2016

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

x-men_apokalypsa_cc


Co: Předpremiéra filmu X-Men: Apokalypsa

Kdy: 18. května 2016

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

x-men_apokalypsa_cs


Co: Předpremiéra filmu X-Men: Apokalypsa

Kdy: 18. května 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

x-men_apokalypsa_gac

Synopse filmu X-Men: Apokalypsa:x-men_apokalypsa_2016_plakat

Nejsilnější přežijí

Na počátku lidské civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse (Oscar Isaac), první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů, v éře prastarých civilizací získal sílu ostatních mutantů a stal se tak nesmrtelným a neporazitelným. Teď se po tisíci letech probudil a je hluboce rozčarovaný ze světa, který kolem sebe nachází. Nikdo jej už neuctívá jako boha. Světu a lidem už nevládnou jen ti nejsilnější. Země je znečištěná, plná konfliktů, násilí a lidé se klaní falešným modlám.

Apokalypse proto chce zničit současnou civilizaci, očistit planetu a nastolit nový světový řád, kterému chce vládnout. K naplnění tohoto úkolu potřebuje následovníky, jezdce Apokalypsy. Proto získá na svou stranu čtveřici mutantů včetně zklamaného Magneta (Michael Fassbender).

Osud lidstva visí na vlásku a tento pomyslný vlásek tvoří především další mutanti, studenti školy pro nadané žáky vedené profesorem Charlesem Xavierem (James McAvoy). Tato skupina mutantů, označovaných jako X-Meni, je poslední silou, která se může účinně postavit Apocalypsovi a jeho pomocníkům. Osud lidstva závisí nejen na jejich nadpřirozených schopnostech ale i na jejich vůli za jeho záchranu bojovat.

Režie filmu se stejně jako u velmi úspěšného předchozího dílu X-Men: Budoucí minulost ujal režisér Bryan Singer, který je jedním z otců této úspěšné série.

Hrají: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Olivia Munn, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Lucas Till, Josh Helman, Lana Condor, Ben Hardy

Režie: Bryan Singer

Premiera v ČR: 19. 5. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací