Koncert Iggy Pop – live in Basel 2015 v multikinech Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_red Zajděte si na koncert kapely The Stoogie do Premiere Cinemas.

Chtě-li jste si někdy zajít na koncert Iggyho Popa, ale bohužel se vám nenaskytla ta vhodná příležitost? Multikino Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích nabízí všem hudebním fandům jedinečnou příležitost, a to vychutnat si koncert kmotra punku Iggy Pop – live in Basel 2015 v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS™. Záznam koncertu je promítán v rámci cyklu Premiere Extra v originálním znění.

Co: Koncert Iggy Pop – live in Basel 2015

Kdy: 31. května 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

iggy_pop_premiere_extra_pc

Synopse Iggy Pop – live in Basel 2015:iggy_pop_premiere_extra_pc

Důvod proč mnozí považují Iggyho Popa za kmotra punku je ten, že každá minulá i současná punková kapela má vědomě či nevědomě „vypůjčenu“ jednu nebo dvě skladby od Iggyho Popa a jeho kapely The Stoogies. Kapela The Stoogie, která byla na vrcholu slávy koncem 60tých a začátkem 70tých let se znovu dala dohromady v roce 2003 a v roce 2010 byla uvedena do Rock´n´rollové síně slávy. Iggy Pop, známý svým pobuřujícím a nepředvídatelným řáděním na podiu, zpívá v Baloise Session v Basileji ve Švýcarsku, kde byl oceněn cenou Lifetime Achievement za rok 2015.

Fantastické představení uvádí všechny Popovy vrcholné hity, včetně „I Wanna Be Your Dog“,  “The Passenger”, “Lust for Life” a spoustu dalších.

Hrají: Iggy Pop/ Vocals Kevin Armstrong / Guitar, MD, BV’s Seamus Beaghen / Guitar, Keyboard Ben Ellis / Bass Guitar, BV’s Mat Hector / Drums, BV‘s

Režie: Iggy Pop

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací