Předpremiéra filmu Alvin a Chipmunkové 3 v multikině CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Vydejte se na plavbu s Chipmunky a Chipettkami ve filmu Alvin a Chipmunkové 3 v multikině CineStar.

 

Alvin, Simon a Teodor jsou opět mezi námi i s partou Chipettek, Davem (Jason Lee) a prohnaným smolařem Ianem (David Cross). Alvin a Chipmunkové 3 mají u nás oficiální premiéru 22.12.2011, ale díky multikinu CineStar si  můžete vychutnat sladkou předpremiéru již v sobotu 17.12.2011. Opět na vás čeká nálož chytlavých a známých písniček, bláznivých eskapád a marných pokusů Davea zkrotit partu neposedných Chipmanků. Vyražte si odpočinout během vánočního shonu do kina s rodinnou komedii Alvin a Chipmunkové 3.

 

Co: Předpremiéra filmu Alvin a Chipmunkové 3 [singlepic id=1606 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 17. prosince2011 2011

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse Alvin a Chipmunkové 3:

Chipmunkové jsou zpět a i o letošních Vánocích to pořádně rozpiští!

Tentokrát si naši staří známí vyrážejí užít prázdniny na luxusní výletní loď, kterou svým dováděním během chvíle obrátí naruby. Chimpunkové a Chipettky páchají na parníku, který se stal dočasně jejich hracím hřištěm, jednu lumpárnu za druhou a zpestřují tak prázdniny nejen sobě, ale i všem ostatním pasažérům. Veškerá legrace ale končí ve chvíli, kdy ztroskotají na opuštěném ostrově, ze kterého, jak se zdá, není úniku. Brzy se ale ukáže, že ostrov není tak opuštěný, jak to na první pohled vypadalo. Alvin a jeho přátelé potkávají nového kamaráda, se kterým se vydávají na dobrodružné putování po ostrově, na jehož konci je čeká velké překvapení.

 

Oficiální trailer Alvin a Chipmunkové 3:

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací